2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی عدد از ۱ تا ۵۶۶ بگو

میشه منم بگی خیلی درگیرم هرچی تو تاپیکا رفتم کسی جوابمو نداد🥲

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

سوالت مربوط ب عشق و پارنتر و ... هست؟

من مربوط به پارتنر نیست میگی

لطفا من با اوا ارتباطم چهار ماهه خراب شده و یک مسعله ای هست که بخاطرش خیلییییب برام مهمه بدونم دوباره ارتبطمون درست میشه یانه حتی  بخاطرش تا همین چند هفته پیش افسردگی داشتم برا همین میشه لطفا بگی دوباره اشتی میکنیم یانه

و اگر اره چه زمانی

اره اونی ک تو ذهنمه ممکنه حسی بهم پیدا کنه؟ دیدار داریم ؟کی ؟ از نزدیک ازم خوشش میاد ؟ ازچیم؟

خوب ببین:
اون کسی که تو فکرت هست، می‌گه احتمال اینکه بهت حس پیدا کنه هست، چون یه جورایی دعا و نذر و نیتت داره راهو باز میکنه و دیدار هم توی مسیر هست، فقط باید صبر داشته باشی و عجله نکنی.  از نزدیک هم یه حس خوب داره، چون تو آدمی هستی با انرژی بالا، مهربون، بخشنده، و با یه حالت خاص که گاهی آرومی و گاهی پرشور. این ترکیب جذابه و ممکنه همون چیزی باشه که اون طرفو جذب کنه.  بعدم نذرتو ادا کن، صدقه بده، چون چشم‌زخم و حسادت دور و برت هست. ولی در کل، نیتت مساعده و به موقع اتفاق می‌افته. یه سفر هم در راهه که شاید همون دیدار باشه یا یه قدم به سمتش.خلاصه‌اش اینه:  اون آدم ممکنه حس پیدا کنه، دیدار هست، ولی باید صبر کنی. ازت خوشش میاد چون تو یه ترکیب خاصی از آرامش و شور داری. نذرتو ادا کن، صدقه بده، و با دل پاکت برو جلو  همه چی داره جور می‌شه ...

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

من مربوط به پارتنر نیست میگیلطفا من با اوا ارتباطم چهار ماهه خراب شده و یک مسعله ای هست که بخاطرش خی ...

عزیزم واقعا رفیق ارزششو نداره گه ذهنت براش مشغول کنی من خودم با همه رفیقام کات کردم بعد فهمیدم چقدر راحتی بیشتری دازم

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین

عزیزم واقعا رفیق ارزششو نداره گه ذهنت براش مشغول کنی من خودم با همه رفیقام کات کردم بعد فهمیدم چقدر ...

نه بابا بخاطر اون حالم بد نیست عزیزم یک مسئله دیگه هست که به اون ربط داره 😂🤦🏻‍♀️

خوب ببین:اون کسی که تو فکرت هست، می‌گه احتمال اینکه بهت حس پیدا کنه هست، چون یه جورایی دعا و نذر و ن ...

منم میگی تورو خدا

با اونیکه تو ذهنمه اشتی میکنم 

خیلیی مهمه برام بگو لطفا