2777
2789
من پونصد‌گرم داشتم. فروختم ماشین گرفتیم، یه خونه با کلی وامو قرص و بدهی. نگه داشته بودم الان میتونست ...

من ۱۰۰ گرم فروختم ماشینمم فروختم زمین خریدم چهار سال پیش

خدا شاهده زمینه ۵۰ زیر قیمت خرید خودم فروش نمیره😂😂😂

تازه به جز طلا و ماشینم ۱۰۰ میلیون قرض گرفتیم

سرویس شدیم تا اونو پس بدیم😂

قبلا این جمله ها غمگین بود الان فقط یادش می لفتم حسابی میخندم😂🤣😂🤣

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به روش ریز ریز خریدن از سال 94 شروع کردم به خرید طلا تا سال 1401  من 250 گرم طلا و 27 تا سکه تمام امامی داشتم خب شدنی بود واقعا اون زمان

90 درصدشم برای خرید خونه متاسفانه فروختیم خونه هیچ رشدی نداشت فقط صاحبخونه شدیم و اون طلا و سکه ها بود الان وضعیتمون فرق میکرد  

طلا خرید زن داداشتم 

خونه گرفت  زنداداشم

از پولای خان داداشم

وای از این زن داداشم

خاک تو سر خان داداشم

(🤣🤣🤣🤣با ریتم بخونید)

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

وای یاد مامان دوستم افتادم خیلی سم بود نشست گفت من دو کیلو طلا دارم چراااا آخه خدایا 😂😂😭😭

منم یکی از اشناهامون از اول عمرش تا پول دستش میومد طلا میخرید و به‌فلاکت‌میفتادولی  نمی‌فروخت  عاشق طلا بود و الان بالا سه کیلو طلا داره تازه امه میگن بیت داره خودش میگه ۳کزلو هست  وجدانا هر مراسمی میشه یه سرویس جدا رو میکنه و موذی ۶م هست از اول نگفت به کسی یدفعه رو کرد همه انگشت به دهان‌موندن بعد هم‌ از همه جا شانس داره یه شوهر کرد کلی طلا بهش کادو دادن و ۲۰۷ اتومات انداخته زیر پاش  حالا خواهر بزرگش شروع کرده به ایت کار و ۷۰۰گرم جمع کرده