2777
2789
من موندم با النگو های ک خواستگارم دیده چیکار کنم البته فعلا در حد همون خواستگاره ن بیشتر

اگه بابات خریده با احترام به مامانت بگو مامان طلاهامو میدم بهتون اینارو نمیبرم خونه ی شوهر چون شما خریدین هرجا صلاح دیدید استفاده کنید اگه مامانت گفت نه برای خودته به نامزدت بازم بگو اینا دست من امانته اصلا اصلا امیدواری نده که روشون حساب باز کنه عین شوهر من من شوهر کردم طلاهای مجردیمو هم  بردم بعدم شوهرم خونه خریدنی فروخت گفتم منم تو خونه باید سهمی داشته باشم چون طلا دادم گفت حساب کردم یک متر و هفتاد سانت شده با پول طلاهای تو میخوای دو متر بزنم به نامت حالا همون موقع اینقدر دستش تنگ بود محتاج همون بود 

بعد من دوتا جاریم ازدواج کردن یه گوشواره هم تو گوششون نداشتن یه برادرشوهرم میگفت رفتیم خواستگاری کلی طلا داشت الان میگه گوشواره ندارم بگیر سوراخ گوشم بسته نشه 

من این اشتباهو کردم تو نکن هی طرفه شوهرم بودم مامان بابامم که از اول مخالف بودن باهامون چپ شدن و کل دوران عقدمون و زهرمارمون کردن خیلی زرنگ کلا طرف مامان بابات باش و بگو هرچی شما گفتین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دیوار خیلی مغازه دارا هم گفتن بدون اجرت و مالیات میفروشیم فقط سود 7 درصد خودشو میگیره. اونا واقعی ...

آره واقعین ولی خب ۷درصدم کم نیس 

اگ آشنای طلافروش دورت داری ک ببری نشون بدی همون دیوار شخصی خیلی بصرفس ولی باید حواست باشه

من النگو نوخریدم طرف اصن دستش،نکرده بود توجعبه بهم ب دو درصد فروخت  

من خودم پول لازم بودم طلامو ب یک درصدم‌فر ختم 

ولی طلافروشی خیلی مفت بده زیر۷درصد ۸درصدنمیفروشه

منم زیاد دارم ولی دقیق نمیدونم چند گرمه ولی ب اندازه خودم دارم ولی استفاده نمیکنم علاقه ب انداختن ند ...

کجا نگه میداری من مشکلم اینه النگوهام انداختم نمیدونم چیکار کنم 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
دوست مامانم یه دختر ۲۳ ساله داره همین چند روز پیش به مامانم میگفت هیچوقت با خودت فکر نکردی دختر من ب ...

هرکس جوریه مقایسه نکن 

الان مامان من طلاهاش ک فروخت هیچ ارثی ک از پدرمم براش موند اصلا نمیدونبم چی شد به باد رفت 

سهم ما رو هم بخش بزرگیش به باد داد 

هرکارم براش مبکنیم کمه مدام توقع داره 

اما مادرم دوسش داریم مدیریت میکنیم خودمون ک فشار نیاد یا خرفش نشنیده میگیریم بیخیال هرکس ی جوره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
اگه بابات خریده با احترام به مامانت بگو مامان طلاهامو میدم بهتون اینارو نمیبرم خونه ی شوهر چون شما خ ...

واقعا ممنون از راهنماییت 

میخام حدود بیست گرمشو بدم پدرم و برادرم سر عقد بهم بدن 

بقیه هم حلقه و جهاز

اشکال ندارد خواهر تنت سلامت خدا دلخوشی بده

ممنون ازتون ❤️

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...