2777
2789
عنوان

مگه ساعت برگشتن مستاجر به خونه به صاحبخونه ربط داره

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 19 پست
میدونم حس بدی داره ولی خوب اگر شهر بزرگ و محله های متوسط هستی حق با صابخونته حواست خیلی باشهولی به ا ...

نه شهر کوچیکیه تقریبا امنه من چیز بدی ازش نشنیدم تاحالا 

می‌دونه اینجا فامیل ندارم 

این روزا میگذره اما به سختی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من هم ۲۰ سالم بود فکر میکردم به اندازه کافی می فهمم الان چهل سالمه الان فهمیدم که نمیگم نمی فهمبدم اما یکمقدار  حساب و کتاب کارام کمتر بود و یکمقدار مثبت اندیش تر بودم به جهان پیرامونم 

ادم سنش میره بالا اینقدر اتفاق های بد و حوادث الکی می بینه و میشنوه که ترجیح میده خیلی محتاط تر باشه

به اون کار ندارم ولی اگر داری تنها زندگی میکنی خیلی حواست باشه فکر نکن چون دختری میگم پسرم بودی فرقی نمیکرد‌

عزیزم من هم ۲۰ سالم بود فکر میکردم به اندازه کافی می فهمم الان چهل سالمه الان فهمیدم که نمیگم نمی فه ...

الع  عزیزم اینجا دانشجو ام تنها زندگی میکنم درست میگی  از اول مهر تاحالا به جز خونه و دانشگاه هیچ جا نرفتم فقط امشب یکی از همکلاسی هام خونشون  مهمونی هالووین گرفت منم دلم مهمونی میخواست رفتم بعدم که دیر شد باباش منو رسوند وگرنه هیچوقت شبا بیرون نمی‌مونم 

این روزا میگذره اما به سختی