2777
2789
عنوان

شوهرم میخادازدواج مجددبکنه دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که صدردصد ولی تبعاتی که برای ایشون گذاشته چی؟چطور غصه نخوره ؟

بالاخره شده دیگه الان میتونه خودشو داغون کنه میتونه از اینجا به بعدو شروع دوباره کنه

ممنونم از وجودت ای بهترین خالق.خداجونم

غصه نخور لیاقتتو نداشته

دقیقا چطور غصه نخوره اصلا مگه میشه غصه نخورد حداقل تا ۳ سال باعث میشه افسرده بشه این موضوع بعدش هم بی حسی با بعضی غم ها اصلا دیگه نمیشه به زندگی طبیعی برگشت

اون که صدردصد ولی تبعاتی که برای ایشون گذاشته چی؟چطور غصه نخوره ؟

داغون شدم داغون،دیوونه شدم،نمیتونم تحمل کنم اصلا،اینک سالها چقدعذابم داد اینک سالهاازم سواستفاده کرد،سالها بزام قدمی برندااشت،همه منو داغون کرد

دقیقا چطور غصه نخوره اصلا مگه میشه غصه نخورد حداقل تا ۳ سال باعث میشه افسرده بشه این موضوع بعدش هم ب ...

خیلی راحت میتونه کنار بیاد زنهای قوی میتونن

ممنونم از وجودت ای بهترین خالق.خداجونم

داغون شدم داغون،دیوونه شدم،نمیتونم تحمل کنم اصلا،اینک سالها چقدعذابم داد اینک سالهاازم سواستفاده کرد ...

میدونم اگه خونه داره یجوری راضی کن ازش بگیر زندگیت ازش جدا کن این مرد دیگه مرد نمیشه برات