سالها بهم خیانت کرده ومتوجه نششدم،الان ک میخاد بره یکیو داعم بگیره فهمیدم،دیوونه شدم،حال درستی ندارم،چندتابچه هم دارم،اون نا مرد سالها یک کثافط کاریایی بغل گوشم میکرده ک اصلانمیدونستم،وحتی گفتنی نیست ک حالت بهم میخوره ازش،هم ازش متنفرم هم دوسش دارم،سالها بهم توجه نمیکرد وهرباریک بهونه داشت،خیلی زرنگ بود،خیلیییییی شکستم😭😭😭😭😭😭😭😭چندروز پیش خودکشی کردم نمردم،نمیدونم خداچرا نکهم داشته ،سالها اینقدعذابم داد ولی میکفتم این خصلتشه تازه فهمیدم جایی دیگ گرم میشده،حرفایی ک موقع ترک کردنمون بهم گفت کشتن منو.گفت سالهاتحملت کردم بخاطرخانوادم و چندتابچه هم بهت دادم بشین بساز.حالایکیوگرفتم باب دل خودم😭😭😭😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا چطور غصه نخوره اصلا مگه میشه غصه نخورد حداقل تا ۳ سال باعث میشه افسرده بشه این موضوع بعدش هم بی حسی با بعضی غم ها اصلا دیگه نمیشه به زندگی طبیعی برگشت