2777
2789

مثلا طرفو‌ می‌بینی بعد یه سال سریع بحثو میکشونه به این که بگه گواهینامه گرفته درصورتی که خودت سالهاست داری و هیچوقت نگفتی

یا فلان چیزو خریده

یا فلان ازمون قبول شده

داییش مرده فلان کاخ مراسم گرفتن

بعد من خودم بیشتر از اون دستاورد داشتم تو اون تایمی که ندیدمش ولی حتی روم نمیشه بگم

میگم چه کاریه چه تاثیری تو زندگیم داره کلاس بذارم؟

بنظرتون رفتار بعضیا اینجوریه ضایع نیست؟

یا من عجیبم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم عین تو هستم

بنظرم عقده ای بازیه آدم تعریف کنه از خودش

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بستگی داره تایم طولانی صحبت کردید باهم یا یه صحبت کوتاه و زودگذر بوده

تو صحبت طولانی طبیعیه بخواد اتفاقاتی که چندسال افتاده رو برات تعریف کنه ولی تو صحبت کوتاه خواسته فخر بفروشه

نه اتفاقا کار شما بهتره

منم تمایلی ندارم همه رو در جریان ریز به ریز زندگیم قرار بدم

ولی خوب متاسفانه پدر و مادرم این کار رو انجام میدن

دیگه بهشون گفتم درباره پروژه های فعلیم چیزی نگن فقط درباره کارایی که تموم شده و حالا نتیجه داده یا نداده صحبت کنن خداروشکر تا الان خوب پیش رفتن:)

این رفتارا مال تازه به دوران رسیده هاست و میخواد همه ادم و عالم بفهمن

دقیقا

میکنه تو چشمون

بستگی داره تایم طولانی صحبت کردید باهم یا یه صحبت کوتاه و زودگذر بودهتو صحبت طولانی طبیعیه بخواد اتف ...

ببین مثلا قرار بوده یه روز کامل مهمونت باشه ولی اینارو تو همون چند دقیقه اول گفته

حتی عکس آورد نشون داد باغ بابام خریده استخر داره  و...

تو همون دقایق اول

نه اتفاقا کار شما بهترهمنم تمایلی ندارم همه رو در جریان ریز به ریز زندگیم قرار بدمولی خوب متاسفانه پ ...

خداروشکر

باز پدر و مادر قابل درک تره

خود طرف ضایعست

افریتنننننناتفاقا خیلیم عجیبه تو کار درستو میکنیمنم همینم ولی یکم باعث میشه بقیه ادمو دست کم بگیرن

دقیقا