2777
2789

امسال دانشگاه قبول شدم و قصد دارم ترم دوم رو مرخصی بگیرم و واسه کنکور بخونم دوباره

دوست ندارم شوهرم بفهمه

یکم لجبازه حوصلشو ندارم نمیخام اذیتم کنه

من میتونم وقتی مرخصی گرفتم برم همون دانشگاه واسه کنکور

بخونم ؟

تو خونه نمیتونم بخونم چون مادر شوهرم همسایمه هی میاد دخالت میکنه شوهرمم پر میکنه ... تو خونه خودم بخام بخونم دردسر داره

حتی برا رفتو آمدم با شوهرم میرم میام دانشگاه.. چهل دیقه راهه باماشین...

مثلا من میتونم دورانی که مرخصی گرفتم از ساعت ۸ صبح تا پنج غروب شنبه تا چهارشنبه دانشگاه درس بخونم؟

بقیشم بیام خونه بخونم؟ 

دانشگاه از کجا بپرسم،؟ تا یه مکان خوندن پیدا کنم 

شوهرم اینجوری شک نمیکنع؟

چون الان سه روز در هفته میرم

اگه شنبه تا چهارشنبه برم گیر نمیده که چرا تایمت زیاد شده

راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شوهرت با تحصیلت مشکل داره عزیزم خطرناکه ممکنه بعدا دعوا درست بشه،شوهر که میکنی وقت درس و اینا ند ...

بمن گفت برو دانشگاه... ترم یکم...

میخام دوباره کنکور بدم.

اون اگه با تحصیلم مشکل داشت که نمیزاشت دانشگاه برم

تونستن که میشه کتابخونه دانشگاه از صبح تا غروب بدون محدودیت بازه 

ولی بدون با این کارت اعتماد شوهرت را از دست میدی و ممکنه برا همیشه اصلا نزاره دانشگاه بری چه برسه کنکور بدی  مطمئن باش اگه بفهمه بهت میگه دیگه بهت اعتماد ندارم از کجا معلوم بجا دانشگاه کجاها نرفتی