2777
2789
اگه ازدواج بد بود هیچکس ازدواج نمیکرد ولی معلومه خوبه که همه ازدواج میکنن

نمیگم ازدواج بد یا خوبه! میگم خیلی هم  فانتزی طوری و مثل فیلم ورمان های دوران نوجوونیم نیست

ازدواج نکردن خیلی بهتراز ازدواج باادم اشتباهیه

حداقل فرسوده نمیشی 

اگ خواستی ازدواج کنی از هیچ ملاکیت نگذر

حسابی تحقیق کن

حسابی موقعیت رو بسنج

برای خودت همدم وهمراه انتخاب کن ن اینه دق

👀👀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر نمی‌خوام نظرم رو به شما تحمیل کنم شاید بتونم یه راهنمایی بهت بکنم💙

خیلی کار خوبی کردی عزیزم خیلی هم خوشحالم کردی و از نظراتت استفاده کردم سپاسگزارم 

لطفاً برای من دعا کنید 😍
ازدواج یک پیوند کارمیک2 روح با هم قرارداد می‌بندند تا درساشونو با هم پاس کنناز زندگی‌های قبل کارما د ...

زندگی قبلی و تناسخ وجود نداره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من تناسخ رو قبول دارم اما اینکه میگن ما هیچ اراده ای نداریم و همه چیز برنامه ریزی شدست رو قبول ندارم ...

ولی تناسخ هم وجود نداره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

احتیاج نیست که به زبون بیاریم که این کمک و میکنم برای کارما فلان کارم

من در عشق و نور هستم و از تمام قراردادهای کارمایی خود و کارماهای اجدادی رها هستم در قلبت بگو💜

Azar dey

۱۳ سال خیلی کوچیه ، دختر منم ۱۳ سالشه بچه هست هنوز چطور ازدواج کردین

چون تو خانواده با فشار زیادی بزرگ شدم الان که فک میکنم میگم خوب شد ازدواج کردم 

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
ان شاءالله همیشه خوشبخت باشید عزیزم 😍🥰 برای منم دعا کنید

ایشالله به مراد دلت برسی🥰🥰🥰

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️