2777
2789
عنوان

بچه ها من هنوز باورم نمیشه ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که خوبی من هنوز بعد از ۱۴ سال گاهی حس می کنم خواب بوده همش 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

چه حس خوبی گرفتم یکی ازدخترای نی نی سایتمون خوشبخت شده

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
آخی خوشبحالتکاش منم یروز کنکور قبول شم این حسو تجربه کنم ک صبحو با ارامش و حس خوب از خواب پاشم ن با ...

من کنکور قبول شدم ولی هر روز با استرس کلاس و کاراموزی از خواب پا میشم😂😂 حالا ایشالا که شما قبول بشی همونی که میخای و اینطور نباشی

وای تو خواهر منیالان تو دوره مجردی تو هستازدواجو دوست داره هیچ کس به دلش نمیشیته که علت اصلیشم استرس ...

واقعا کمک امام حسین بود. من خوشبختیمو از امام حسین دارم. اما خودمم یه کارایی کردم. مثلا یه جا به بعد تصمیم گرفتم معبار هامو یه بازنگری کنم. دیدم خیلیاشون معیار های تحمیل شده فرهنگ و خانواده ست. نه وعیار های سخصی خودم. باید نباید تعیین کردم و نوشتمشون. مثلا همسر من باااید این اخلاق رو داشته باشه. همسر من نباااید اهل هیچ دودی باشه. اینحوری از سردرگمی در میومدم هر خواستکاری که میومد کمتر تو دوراهی میموندم. و مهم تر از همه به کیس نامناسب نه میگفتم تا جا رو برای ورود کیس مناسب باز بذارم. دقیقا قبل از خواستگاری همسرم یه خواستگار داستم که اخلاق خاصی داشت. میخوایت یکم‌تو اب نمک نگهم داره. اگه رهاش نمیکردم ساید همسرمو از دست میدادم 

🙄🙄🙄

چشمات درد نگیره😂

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عزیزم😍خوشبخت بشی الهیمنم اولا که قبول شده بودم این حسو داشتم تا عادی شد واسم

فکر کنم چون خیلی مجردیم اذیت شدم و بار ها ناامید شده بودم به این زودیا این حس برام عادی نشه. انگار سختی های قبلش باعث میشه بیشتر قدرشو بدونم 

واقعا کمک امام حسین بود. من خوشبختیمو از امام حسین دارم. اما خودمم یه کارایی کردم. مثلا یه جا به بعد ...

خوشبخت باشی عزیزم ولی قسمتم بی تاثیر نیست. قبول داری؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...