2777
2789
عنوان

بیاید بگم شوهر سابقم چی گفت امشب باز دوباره به هم ریختم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانون حضانت فرزند در ایران چی می‌گه تا خیالت تا حدی راحت‌تر بشه:

---

⚖️ ۱. قانون حضانت طبق ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی:

در حال حاضر (بر اساس اصلاحیه قانون در سال ۱۳۸۲):

حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است (چه دختر، چه پسر).

بعد از ۷ سالگی، دادگاه تصمیم می‌گیرد که مصلحت کودک با کدام والد است (پدر یا مادر).

یعنی برخلاف تصور خیلی‌ها، بعد از ۷ سالگی خودبه‌خود بچه را به پدر نمی‌دهند. دادگاه بررسی می‌کند:

شرایط روحی و اخلاقی والدین

وضعیت مالی و توان تربیتی

محیط زندگی (آرامش، امنیت، تحصیل و...)

و حتی نظر خود کودک (به‌ویژه اگر حدود ۹–۱۰ سال به بالا باشد)

---

⚖️ ۲. حق ملاقات

اگر حضانت با یکی از والدین باشد، والد دیگر حق ملاقات دارد (مثلاً هفته‌ای چند ساعت یا چند روز).

اما نمی‌تواند بچه را بدون رضایت یا حکم دادگاه با خود ببرد و نگه دارد.

---

⚖️ ۳. تغییر حضانت

اگر یکی از والدین ثابت کند که دیگری صلاحیت نگهداری از کودک را ندارد (مثلاً خشونت، اعتیاد، بی‌توجهی، بیماری روانی، یا محیط نامناسب)، می‌تواند از دادگاه درخواست سلب حضانت کند.

ولی این کار نیاز به مدارک و مستندات واقعی دارد، نه صرفاً حرف یا ادعا.

---

⚖️ ۴. زندگی در شهر دیگر

اگر پدر در شهر دیگری زندگی کند، و حضانت فعلاً با توست، نمی‌تواند دختر را بدون رضایت و حکم دادگاه از تو بگیرد و ببرد.

حتی بعد از ۷ سالگی هم تا زمانی که دادگاه بررسی نکرده، حضانت همچنان با مادر است.

---

✅ نتیجه برای تو:

الان که دخترت ۶ ساله‌ست، قانوناً کاملاً تحت حضانت توست.

بعد از ۷ سالگی هم اگر پدر بخواد حضانت رو بگیره، باید در دادگاه درخواست بده و قاضی با توجه به شرایط کودک و نظر خودش تصمیم می‌گیره.

اگر دخترت به تو وابسته است، مدرسه‌اش اینجاست و کنار تو احساس آرامش دارد، احتمال زیاد قاضی حضانت را به تو می‌سپارد.

---

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
‌وضعیت‌شوهرت چطوره‌مالی‌‌‌یعنی‌میتونه‌از‌بچه‌هات‌‌نگهداری‌کنه‌اگه‌نه‌که‌داره‌‌‌الکی‌‌ارامشتو‌ازت‌میگ ...

هدفش همینه،چون بعد از طلاق خیلی پیشرفت کردم و به آرامش رسیدم زورش میده

بابا دلتنگتم....
اره پول داره

غلط کرده‌‌به‌دخترت‌بگو‌‌گریه‌و‌زاری‌کنه‌من‌نمیرم‌پیش بابام

‌میونش‌چطوره‌با‌پدرش‌؟

عموی‌من‌از‌‌زنش‌جدا‌شد‌دخترش‌۸سالشه‌گریه‌و‌زاری‌که‌من‌‌پیش‌مامانم‌میمونم‌عمومم‌دید‌چاره‌نداره‌گزاشت

قانون حضانت فرزند در ایران چی می‌گه تا خیالت تا حدی راحت‌تر بشه:---⚖️ ۱. قانون حضانت طبق ماده ۱۱۶۹ ق ...

شاید بشه اینکار و کرد ولی من کلا از دادگاه متنفرم حتی زمان جدایی هم دادگاه نرفتم و توافقی جدا شدم از یه طرف هم ممکنه لج کنه و درست خرجی نده،،،یکی از آشناها اینکارو کرد و بعد پدر بچه خرجی درست و حسابی نداد برجی شاید 2،3 تومن

بابا دلتنگتم....
غلط کرده‌‌به‌دخترت‌بگو‌‌گریه‌و‌زاری‌کنه‌من‌نمیرم‌پیش بابام‌میونش‌چطوره‌با‌پدرش‌؟عموی‌من‌از‌‌زنش‌جدا‌ ...

الان میگه نمیرم ولی وقتی بره پیش داداشش دیگه نمیگه شاید هم بگه چی بگم دیونه میشم ادم

بابا دلتنگتم....

اجی رفتم اولین صفحه ی تاپیکات الان دارم گریه میکنم ،داشتی ازبارداریت میگفتی ازانتخاب اسم واسه دخترت ،اینحاهم طلاق گرفتی یعنی سه سال بعدزایمان دخترت،آدم نمی دونه چی قرارسرش بیادخداآخرعاقبت همه روبخیرکنه😭

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

شاید بشه اینکار و کرد ولی من کلا از دادگاه متنفرم حتی زمان جدایی هم دادگاه نرفتم و توافقی جدا شدم از ...

طی این یکسال بیشتر روی دخترت کار کن تا ب وقتش در داگاه تو رو انتخاب کنه.. دعواش نکن باهاش مهربون باش

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
اجی رفتم اولین صفحه ی تاپیکات الان دارم گریه میکنم ،داشتی ازبارداریت میگفتی ازانتخاب اسم واسه دخترت ...

هنوز 2 سال نداشت جدا شدیم،،،،هی داد بیداد ،،،،آدم از روز بعدش خبر نداره،،،،نمیگذرم از باعث و بانیش

بابا دلتنگتم....
هنوز 2 سال نداشت جدا شدیم،،،،هی داد بیداد ،،،،آدم از روز بعدش خبر نداره،،،،نمیگذرم از باعث و بانیش

خدابهت صبربده

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد