2777
2789
عنوان

جدی ازدواج تا این حد برای خانما ترسناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 22 پست
خیلی بده خیییلی اینا یه قسمتشه

فکر میکردم حق طلاق بگیرم دیگه حل میشه 😑

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️.                                                                   https://harfeto.timefriend.net/17475116553276 

نه عزیزم نمیدن بچه ها و به مادر

کلی هم حق و حقوقش رو میخورن و نمی‌دن

حتی اگه عدم تمکین هم بزنه کرد تو طلاق می‌تونه با اجازه دادگاه بره زن بگیره زن خودش رو طلاق نده بچه هارو ببره و به دلیل اینکه تشکیل زندگی داده کلی از قسط مهریه زن اول کم میشه💔

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن یعنی بدبختي 

خانما هرکدومتون دختر دارین خیلی خیلی پرورشش بدید قوی ومستقل بارش بیارید ک بعدا زیر زور یه نر داغون نشه

خداروشکر ک دختر ندارم ک هرشب وروز غصشو بخورم😭

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زن یعنی بدبختي خانما هرکدومتون دختر دارین خیلی خیلی پرورشش بدید قوی ومستقل بارش بیارید ک بعدا زیر زو ...

جدی یعنی نمیشه ازدواج کنیم؟ 💔

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️.                                                                   https://harfeto.timefriend.net/17475116553276 

جدی یعنی نمیشه ازدواج کنیم؟ 💔

ببین همه مثل هم نیستن بعضی مردادهم خیلی خوبن ولی ازدواج عین هندونه سربسته است تا باطرف زندگی نکنی نمیفهمی خوبه یانه 

توکلت ب خدا باشه ازدواج کن ولی حداقلش از لحاظ مالی اینا مستقل باش

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی چیزای بدتر هست

فک کن پدر بمیره پسر عمو پدر می‌تونه قیمم بچه بشه و حضانت بگیره ولی مادر تو رتبه های بعدیه

بیچاره مادرا و خانم ها

زن خیانت ببینه تو دادگاه به چیزم بدهکار میشه ک‌ چرا ب شوهر نره خرد خوب نرسیدی براش کم گذاشتی ولی زن خیانت کنه ثابت بشه بستگی به میزان خیانت از سنگسار و شلاق تا اعدام رو داره

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍