2777
2789
عنوان

خانم های قرتی و باشگاهی بیاید باهاتون کار دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مربیممممم

چن تا عکس لباس فرستادم ببین عزیزم. تو فصل پاییز و زمستون بخوام اورال و بلیز شلوار ورزشی اینارو بپوشم گرمم میشه تو باشگاه؟؟ تایم عصر ب بعد میرم باشگاه و بدنسازی میرم. بعضیا میگن چون تحرک داریم گرم میشه بعضیا میگن ن موندم بگیرم یا نگیرم 

ارههه خیلی نازهههه ولی من باشم ساک ورزشی میگیرم من کلا خودم همیشه ساک ورزشی رنگای پاستلی میگیرم ولی ...

چرا ساک ورزشی میگی بهتره؟؟ منظورت اینه ساک برای باشگاه قشنگ تره یا هیچ فرقی با کوله ندارن 

چن تا عکس لباس فرستادم ببین عزیزم. تو فصل پاییز و زمستون بخوام اورال و بلیز شلوار ورزشی اینارو بپوشم ...

ببین اورال اوکیه بلیز شلوارم کاملاا اوکیه ولی بهتره به جای بلیز شلوار بلیز و لگ بگیری و اینکه هرچی لباس بازتر بپوشی هم خودت راحتتری و هم تغییراتتو با چشم بهتر میبینی 

و اینکه خیلیم به فضای باشگاهتون بستگی داره اینکه سیستم گرمایشی سرمایشیش چطوره کلا پیشنهاد میدم لباس باز بپوشی اگه راحتی اگرم نه که این اورالا عالین اورال کوتاه هم خوبه میتونی بگیری یا لگ و بلوز 

زنی که فمنیست نیست به خودش خیانت میکنه. مربی رسمی در فدراسیون بدنسازی. سوال ورزشی و رژیم داشتید در خدمتم 

ساک باشگاهی قشنگ تر نیست برای باشگاه؟؟ این کوله قشنگه بگیرم؟

واسه باشگاه ساک پسند تره به نظر من

زنی که فمنیست نیست به خودش خیانت میکنه. مربی رسمی در فدراسیون بدنسازی. سوال ورزشی و رژیم داشتید در خدمتم 

چرا ساک ورزشی میگی بهتره؟؟ منظورت اینه ساک برای باشگاه قشنگ تره یا هیچ فرقی با کوله ندارن

جفتش نازههه فرقی ندارن من ولی ظاهر ساکو بیشتر میپسندم و باب تره

ببین اورال اوکیه بلیز شلوارم کاملاا اوکیه ولی بهتره به جای بلیز شلوار بلیز و لگ بگیری و اینکه هرچی ل ...

کراپ و لگ دارم. میخواستم واسه مواقعی ک شیو نکردم پوشیده تر بپوشم. دوستان اینجا میگن اورال ک پوشیده هست موقع ورزش تحرک داریم گرمم میشه. ب نظرت گرمم میشه؟؟