2777
2789
عنوان

مهمونی تولد

149 بازدید | 31 پست

میخوام برای دو پسرهشت ساله م و پسر یکساله م،همزمان تولد بگیرم. به صورت مهمونی عصرانه وزنانه. شام نیست. چه خوراکیهایی مناسبه به نظرتون؟ و چه نوشیدنیهایی؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

ژله

پفیلا

تیرامیسو

کیک یخچالی

پاستا

اسنک

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوا خنکه میتونی آش درست کنی برای عصرونه یا ماکارونی یا پاستا غذاهای سرد هم میتونی مثل الویه و سالاد ماکارونی ولی ترجیح شخصی من غذای گرمه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

آب پرتقال طبیعی،اب انار،بندری،کالباس

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

ژله بستنی با ترکیب خامه خوشمزه میشه یه جا خورده بودم ، سالاد ماکارونی ، آش ، لامصب جاریم برا دخترش گرفته بود ولی سنگ تموم گذاشته بود معلوم نبود به شربتش چی قاطی کرده بود مزه بهشت میداد ، بعد یه جیزی شبیه ابنبات بود خب کیک بود پودرش بعد توش شکلات داشت بعد دایره به اندازه گردو بعد اونو داخل شکلات اب شده انداخته بود عین هو ابنبات مدلش خیلی باکلاسه جاریم و دست به هنر بودنشم‌ نگم برات

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ژله بستنی با ترکیب خامه خوشمزه میشه یه جا خورده بودم ، سالاد ماکارونی ، آش ، لامصب جاریم برا دخترش گ ...

گیج شدم😅

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

خب بچه هشت ساله مهمونی زنونه میخواد چیکار

فینگر فود 

سالاد ماکارونی ، اسنک، بندری ، الویه ، کشک بادمجون ، کیک مرغ ، دسر  ، فلافل، ناگت ، دونات ، سمبوسه ، رول ژانبون سوخاری ، سوسیس بند انگشتی  ...

نوشیدنی ام همون دلستر و نوشابه اینا 

میوه ام میتونی سالاد میوه درست کنی   یا یه گوشه میز  میوه آرایی کنی 

آها بعد پفک هندی درست کرده بود تو کاغذ رنگی عین قیف بستنی بعد توش پر کرده بود بعد تو مشما انداخته بود روش پاپیون زده بود خیلی چیزای خوشمزه داد همشونم صورتی ژله رو نمیدونگ چیکار کرده رود خیلی طعمش خاص بود بعد روشم خامه قنادی داشت معلوم بود داخلشم ربخته بود مال یکسال میشه هر چی یادم بیا  بهت میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچه هشت ساله مهمونی زنونه میخواد چیکارفینگر فود سالاد ماکارونی ، اسنک، بندری ، الویه ، کشک بادمجو ...

زنانه یعنی خاله هاش که بچه هاشون همسن پسرم هستن. و جاریهامکه اونا همهمسن پسرم هستن و دو تا مادربزرگهاش😊

آها بعد پفک هندی درست کرده بود تو کاغذ رنگی عین قیف بستنی بعد توش پر کرده بود بعد تو مشما انداخته بو ...

چه باحوصله و باسلیقه

چه باحوصله و باسلیقه

خیلی با سلیقست خیلی همه کاری از دستش بر میاد یه دسرایی درست میکنه یه کیکای تولدی یا شیرینی آش هر جی دلت بخواد مونوم این همه هنرو از کجا میاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنانه یعنی خاله هاش که بچه هاشون همسن پسرم هستن. و جاریهامکه اونا همهمسن پسرم هستن و دو تا مادربزرگه ...

اها    گفتم بگم ببری خانه بازی الان مد شده پک اماده میکنن میبرن خانه بازی و هم بچه ها کیف میکنن هم دیگه راحته