2777
2789
عنوان

قدیمیا و جدیدا همه بیایین

104 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من ی مدت تو نی نی سایت بودم دوستای خوبی پیدا کردم با غم خیلی هاتون گریه کردم با خنده خیلی هاتون خندیدم و از ته قلبم خوشحال شدم و برای بعضی هاتون هم از اعماق قلبم خوشحال شدم بعضی از حرف هاتون آرومم کرد و بعضی حرفا ناراحتم کردم ولی خوب گذشت امشب میخام از نی نی سایت برای یکسال برم و سال دیگه به همین موقع ی رشته عالی بعد دوسال قبول شده باشم حلالم کنین لطفا اگر حرفی زدم یا چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم یا قلبتون رو شکستم حلالم کنین ک دینی به گردنم  نباشه  و برام دعا کنین لطفا واقعا به دعا هاتون احتیاج دارم خیلی زیاد به دعا نیاز دارم برا ادامه راه سختی ک دارم ❤️🌺

برو عزیزم به اهداف عالیت برسی

سایت و دنیای مجازی همیشه هست

وقت برای رسیدن ب هدفها کمه.

انشاءالله با دست پر برگردی و موفق باشی دختر قشنگم.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو عزیزم به اهداف عالیت برسیسایت و دنیای مجازی همیشه هستوقت برای رسیدن ب هدفها کمه.انشاءالله با دست ...

ممنون ازت عزیزم دعا کن برام لطفا ب شدت تحت فشارم اما مجبورم بجنگم

برو عزیزم به اهداف عالیت برسیسایت و دنیای مجازی همیشه هستوقت برای رسیدن ب هدفها کمه.انشاءالله با دست ...

وای من شما رو خیلی دوست دارم😍

کاربر قدیمی مهربون😍🧡

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
ممنون ازت عزیزم دعا کن برام لطفا ب شدت تحت فشارم اما مجبورم بجنگم

چشمممم عزیز دلم حتما 

تو ذهنم میمونی رفتم زیارت دعاگوتم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
وای من شما رو خیلی دوست دارم😍کاربر قدیمی مهربون😍🧡

ای جونمممم قربونت بشم ممنونم خوشقلبم 😍😘😘😘