2777
2789
عنوان

تصور من از زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3786 بازدید | 168 پست
شما دریک رابطه سالم هم دچار تعرض و چالش ميشی پس اگه فقط دنبال آرامشی وارد رابطه نشو، به جاش دمنوش با ...

عه نمیدونستم وارد رابطه شدن هم بچه به وجود میاد و باید بشورم بسابم هر روز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تفکرات عجیبی.  شما مردهای دور و برتون این شکلی هستن؟!  مثلا الان پدر،  برادر،  داماد،  دایی،  عمو نداری؟!  همه پاشون بو میده؟؟؟!!!  

البته با اینکه ازدواج نمیخواهی بکنی،  موافقم چون یه مقدماتی احتیاج داره که بعضی ها ندارن.  به نظرم شما هم جزو اون دسته اید. 

چقدر درسته متاهلا؟

صد در صد همش درسته

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

عه نمیدونستم وارد رابطه شدن هم بچه به وجود میاد و باید بشورم بسابم هر روز

ازدواج هم نکنید کی قراره کارهای شخصیتون انجام بده؟ انتظار دارید مادرتون تا آخرش براتون بشوره و بسابه و بپزه؟

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

اینایی که گفتم صد در صد در مورد من صدق میکنه

ولی قرار نیست زندگی شما هم این طوری باشه

من خیلیا میشناسم دیپلم نداشتن گواهینامه نداشتن هیچ هنری نداشتن بعد از ازدواج دیپلم گرفتن دانشگاه رفتن ماشین خریدن آرایشگری یا خیاطی رفتن

همه ش بستگی به شانس داره و حمایت خانواده پدری از دختره

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

بستگی به دیدگاهت داره بچه =بدبختی من میگم بچه عشق بدبختی و بی پولی خب بی پول و قبول نکن حداقل متوسط ...

ن اتفاقا من بچه خیلی دوست دارم منظورم اینه اگه به اون اهدافم نرسم تا سی سالگی ی مادر افسرده میشم 

ما ۱۱ ساله دارم زندگی میکنیم

اصلا اینطوری نبوده. تو این ۱۱ سال دوتا بچه آوردیم. من درسم را ادامه دادم و الان دانشجو دکتریم. خونه و ماشین خریدیم. و شوهرمم کلی ترفیع درجه گرفته و تو ادارشون رئیس شده.

باید نیمه گمشدت را پیدا کنی و همون اول باهاش سنگاتو وا بکنی. من همون اول بهش گفتم ادامه تحصیل برای من مثل نفس کشیدنه اگر بخوای نذاری من درس بخونم قطعا تو را کنار میذارم نه درسمو

بعد از تموم شدن درسم هم میخوام تدریس کنم و نمی تونم بشینم تو خونه

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

ازدواج هم نکنید کی قراره کارهای شخصیتون انجام بده؟ انتظار دارید مادرتون تا آخرش براتون بشوره و بسابه ...

شما انگار حالت خوب نیست غذا درست کردن برای همسر و فرزند سخته یا واسه خودت که هر چی بیاد میخوری؟من لباسای خودمو صرفا میشورم و اتو میکنم که وقت کمتری میگیره بچه ندارم مسئولیت مدرسه بردن و آوردن و درس و شب نخوابی و مریضی داشته باشه