2777
2789
عنوان

پایین ساختمون یه سگ پا شکسته هست

73 بازدید | 12 پست

جلوی ورودی ساختمون یه سگه که پاش شکسته. الان براش اب و غذا بردم ولی خب طفلکی ازرده است. نمیدونم چیکار کنم. موجودیم هم به اندازه ای نیست که بتونم به دامپزشک زنگ بزنم بیاد... همسایه ها هم خیلی توجه نمیکنن و کلا شرایط فرهنگی برای این قضیه اینجا مناسب نیست. احتمالا خود بچه های ساختمون باعثش شدن. نمیدونم جیکار کنم دلمم برای طفلکی میسوزه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غذا میدم نازش هم میکنم ولی خب ناراحتم براش اینطور اسیب دیده است. واقعا متاسفم برای کسی که این کار رو ...

ی سگ بود تو پارک ما دستش شکسته بود بعد خودش خوب شد دوباره دیدم دستش شکوندن بعد چند روز هم ناپدید شد

ی سگ بود تو پارک ما دستش شکسته بود بعد خودش خوب شد دوباره دیدم دستش شکوندن بعد چند روز هم ناپدید شد

وای بیچاره. طفلکی با همون دست شکسته از اونجا فرار کرده خودشو نجات داده. چقدر این ادما بی رحمن  طفلکی حیوون زبون بسته

کاشکی واقعا. منم دانشجو ام همچین توانی ندارم کاش یه همسایه دلش بسوزه

خارج کشور حداقل یه ارگان حمایت از حیوانات هس.میشه زنگ زد به اونجا

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
خارج کشور حداقل یه ارگان حمایت از حیوانات هس.میشه زنگ زد به اونجا

منم فکرمیکردم یه جایی شبیه اورزانس باشه برای حیوانات. ولی خب این شهر نداره مجبورم کلینیک خصوصی زنگ بزنم برای طفلکی

منم فکرمیکردم یه جایی شبیه اورزانس باشه برای حیوانات. ولی خب این شهر نداره مجبورم کلینیک خصوصی زنگ ب ...

زنگ بزن گزارش بده.بگو راهنمایی کنن

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

طفلکی

اگه می‌تونید حامی‌های شهرتون رو پیدا کنید

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه