رها_شدهه مدیر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 513 عنوان معاونمون هعی بهمون میگه گله | مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 42 پست هعی میگه مثل گله میاین تو صف ما به شما فحش هم بدیم هیچ غلطی نمیتونین بکنین من به بقیه کار ندارم ولی غرور من خیلی مهمه و اینا نمدونم چی تو خودشون دیدن ما رفتیم اونجا درس بخونیم یا تحقیرهای اینا رو بشنویم؟چیکار کنم؟ 1404/08/09 | 22:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاپرک590 عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 9751 اصلا جالب نیستا حالا ایشون مشهدن شاید امکاناتش خوب باشه ولی در کل مدرسه شبانه روزی فقط تو فیلمای خار ... من ۱ هفته مدرسه شبانه روزی بودیم یعنی مدرسه مون خوابگاه داشت منم ۱ هفته رفتم خیلی خوش گذشت که لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱
رها_شدهه مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 513 خدانکنع بنده خدا عه چیش خدا نکنه من آرزوی مرگ همه عواملو یه بار کردم
نانام17سالمه عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 915 جدییییی؟؟؟؟ واای خدا بهت صبر بده دختر ما راهیان نور رفتیم شلمچه همینجوری بود تختاش برای دو شب هیجان ... ببریم پاستگاه بغل دستو میاره پرونده درست میکنه😐😂کسی جرات نمیکنه پارسال ۱۲ همیا عید به بعد دیگه نیومدن آنقدر زنگ زد کشوند اوردشون بعد زنگ زد پاستگاه رو آورد 😂😀بد بختا گریه میکردن الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂
نانام17سالمه عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 915 چیش خدا نکنه من آرزوی مرگ همه عواملو یه بار کردم نه جدا از سخت گیری هاش خداوکیلی زن خوبیه الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂
نانام17سالمه عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 915 من ۱ هفته مدرسه شبانه روزی بودیم یعنی مدرسه مون خوابگاه داشت منم ۱ هفته رفتم خیلی خوش گذشت که برای یک هفته و مهمون خوبه ن ۹ ماه بعدشم اونم مدرسه ما که شرایطش به کل با همه جا فرق داره فکر کنم الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂
رها_شدهه مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 513 نه جدا از سخت گیری هاش خداوکیلی زن خوبیه مال ما زنای بدین ولی
شاپرک590 عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 9751 برای یک هفته و مهمون خوبه ن ۹ ماه بعدشم اونم مدرسه ما که شرایطش به کل با همه جا فرق داره فکر کنم مدرسه ما هم مثل شما بود گوشی ممنوع بود دو هفته یبار میرفتیم خونه لوازم آرایش اینا ممنوع بود البته خواب ۱۲ اینا بود لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱
جاری_پولدار عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 2861 من ۱ هفته مدرسه شبانه روزی بودیم یعنی مدرسه مون خوابگاه داشت منم ۱ هفته رفتم خیلی خوش گذشت که بابا 1 هفته معلومه خوش میگذره 9 ماه اونجا باش ببین خوش میگذره یا نه😂🤦♀️ لاااایک نکنننن😤
شاپرک590 عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 9751 بابا 1 هفته معلومه خوش میگذره 9 ماه اونجا باش ببین خوش میگذره یا نه😂🤦♀️ 🤣🤣 لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱
نانام17سالمه عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 915 مدرسه ما هم مثل شما بود گوشی ممنوع بود دو هفته یبار میرفتیم خونه لوازم آرایش اینا ممنوع بود البته خو ... ۱۰ شب خاموشی رو سرت با چراغ قوهع راه میرن 😂😂 ۴/۳۰ بیداری برا نماز ۵ هم بیدار باش کلی الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂
جاری_پولدار عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 2861 ۴ و نیم برا نماز پنج هم بیدار باش همه برای جارو حیاط جا کفشی خوابگاه سلف و هرچی کلا کارا تموم با بچه ... فک کنم کلا مدرسه های شبانه روزی برای بچهای روستا باشه نمیدونم شایدم اون عشایری اسمش بود ولی خداوکیلی این کاراشون اصلا درست نیست که همه کارا رو میندازن گردن شما، نمیتونین به اموزش پرورش اعتراض کنین نظافتچی استخدام کنن؟ لاااایک نکنننن😤
نانام17سالمه عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 915 فک کنم کلا مدرسه های شبانه روزی برای بچهای روستا باشه نمیدونم شایدم اون عشایری اسمش بود ولی خداوکیلی ... نه دیگه حقم دارن نون و آب مون میدن همه چی میدن مجانی حالا تو هفته یکی دو بار کار سنگین میوفته بهمون اونم کارای خودمون تازه سرویس ها رو هم خود بچه ها تمیز میکنن الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂
جاری_پولدار عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 2861 حالا ما هر هفته دو نفر مسئول عوض کردن کیسه زباله سطل آشغالن، زورمون میاد😂 لاااایک نکنننن😤