2777
2789
عنوان

معاونمون هعی بهمون میگه گله

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 42 پست
اصلا جالب نیستا حالا ایشون مشهدن شاید امکاناتش خوب باشه ولی در کل مدرسه شبانه روزی فقط تو فیلمای خار ...

من ۱ هفته مدرسه شبانه روزی بودیم یعنی مدرسه مون خوابگاه داشت منم ۱ هفته رفتم خیلی خوش گذشت که

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدییییی؟؟؟؟ واای خدا بهت صبر بده دختر ما راهیان نور رفتیم شلمچه همینجوری بود تختاش برای دو شب هیجان ...

ببریم پاستگاه بغل دستو میاره پرونده درست می‌کنه😐😂کسی جرات نمی‌کنه پارسال ۱۲ همیا عید به بعد دیگه نیومدن آنقدر زنگ زد کشوند اوردشون بعد زنگ زد پاستگاه رو آورد 😂😀بد بختا گریه میکردن

الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂

من ۱ هفته مدرسه شبانه روزی بودیم یعنی مدرسه مون خوابگاه داشت منم ۱ هفته رفتم خیلی خوش گذشت که

برای یک هفته و مهمون خوبه ن ۹ ماه بعدشم اونم مدرسه ما که شرایطش به کل با همه جا فرق داره فکر کنم 

الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂

برای یک هفته و مهمون خوبه ن ۹ ماه بعدشم اونم مدرسه ما که شرایطش به کل با همه جا فرق داره فکر کنم

مدرسه ما هم مثل شما بود گوشی ممنوع بود دو هفته یبار میرفتیم خونه لوازم آرایش اینا ممنوع بود البته خواب ۱۲ اینا بود

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

مدرسه ما هم مثل شما بود گوشی ممنوع بود دو هفته یبار میرفتیم خونه لوازم آرایش اینا ممنوع بود البته خو ...

۱۰ شب خاموشی رو سرت با چراغ قوهع راه میرن 😂😂 ۴/۳۰ بیداری برا نماز ۵ هم بیدار باش کلی 

الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂

۴ و نیم برا نماز پنج هم بیدار باش همه برای جارو حیاط جا کفشی خوابگاه سلف و هرچی کلا کارا تموم با بچه ...

فک کنم کلا مدرسه های شبانه روزی برای بچهای روستا باشه 

نمیدونم شایدم اون عشایری اسمش بود 

ولی خداوکیلی این کاراشون اصلا درست نیست که همه کارا رو میندازن گردن شما، نمیتونین به اموزش پرورش اعتراض کنین نظافتچی استخدام کنن؟

لاااایک نکنننن😤
فک کنم کلا مدرسه های شبانه روزی برای بچهای روستا باشه نمیدونم شایدم اون عشایری اسمش بود ولی خداوکیلی ...

نه دیگه حقم دارن نون و آب مون میدن همه چی میدن مجانی حالا تو هفته یکی دو بار کار سنگین میوفته بهمون اونم کارای خودمون 

تازه سرویس ها رو هم خود بچه ها تمیز میکنن

الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂