2777
2789
عنوان

معاونمون هعی بهمون میگه گله

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 42 پست
مشهد مدرسه ام هانی 😂البته پادگان ام هانی بهتره

خوش به حالت من عاشق مدرسه شبانه‌روزی ام

دولتیه؟شهریه هاش چطوره؟

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت من عاشق مدرسه شبانه‌روزی امدولتیه؟شهریه هاش چطوره؟

برو بابا من سه هفته است نمی‌رم 😂ببین عین خر ازمون کار میکشن همه کارا با خود بچه هاست تازه مدیر هم همش گیر میده موها هم یابد کوتاه پسرونه باشه سیبیل ابرو سر جاش البته بقیع مدرسه شبانه روزی ها اینجوری نیست فقط مدرسه ما اینجوریه اره دولتیه فقط اول سال سه تمن دادیم برا فرم و لوازم تحریر و همه چی هم دادن و تمام تازه گوشی هم نمیشه ببری 

پنج صبح بیدار باشه ده شب هم خاموشی پاس شب هم باید یک ساعت واستیم تو هفته و کلا از خواب ک آنقدر کم بود پیدا می‌کنی شبی معتادان میشی 

الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂

خوش به حالت من عاشق مدرسه شبانه‌روزی امدولتیه؟شهریه هاش چطوره؟

اصلا جالب نیستا 

حالا ایشون مشهدن شاید امکاناتش خوب باشه ولی در کل مدرسه شبانه روزی فقط تو فیلمای خارجی قشنگه 

فرض کن تو نوجوونی که نیاز به حریم شخصی داری 4 نفر با هم تو یه اتاق، غذای سلف افتضاح، دور از خانواده، طبیعتا درس هم نمیشه درست حسابی خوند هرچند سالن مطالعم داشته باشه 

قوانین سفت و سخت خواب و بیداری

لاااایک نکنننن😤
اصلا جالب نیستا حالا ایشون مشهدن شاید امکاناتش خوب باشه ولی در کل مدرسه شبانه روزی فقط تو فیلمای خار ...

چهار نفر کجا 😂۶۰ نفر همه تو ی سالنیم تختا کنار هم وی 

خیلی تمیزه خیلی خوبه ولی خوب خیلی زیاد تو همیم البته هنرستان طبقه بالا اتاق اتاقن ولی ما دبیرستانی های بد بخت و دوره اول بیچاره ها ایم

الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂

برو بابا من سه هفته است نمی‌رم 😂ببین عین خر ازمون کار میکشن همه کارا با خود بچه هاست تازه مدیر هم ه ...

خوابگاه مگه تو خود مدرسه نیست؟ خب صف صیحگاهی ساعت 7 و ربعه، 6 بیدار شین راحت میرسینا، چه خبره 5 

لابد بیدارتون میکنن چک میکنن کی نماز میخونه😐😂

لاااایک نکنننن😤
چهار نفر کجا 😂۶۰ نفر همه تو ی سالنیم تختا کنار هم وی خیلی تمیزه خیلی خوبه ولی خوب خیلی زیاد تو همیم ...

جدییییی؟؟؟؟ واای خدا بهت صبر بده دختر 

ما راهیان نور رفتیم شلمچه همینجوری بود تختاش برای دو شب هیجان داشتا، ولی فکرشم که میکنم برای 9 ماه همینجوری بگذرونم عذابم میده🥴😂

گوشی قایمکی نمیبرین؟

لاااایک نکنننن😤
خوابگاه مگه تو خود مدرسه نیست؟ خب صف صیحگاهی ساعت 7 و ربعه، 6 بیدار شین راحت میرسینا، چه خبره 5 لابد ...

۴ و نیم برا نماز پنج هم بیدار باش همه برای جارو حیاط جا کفشی خوابگاه سلف و هرچی کلا کارا تموم با بچه هاست و نوبتی فکر کن نوبتت بشه چهار نفری یابد ۵۰۰ تا ظرف بشوری سلف رو تمیز کنید و و و اصلا خسته میشی به درس نمی‌رسی بازم با همین وضعیت قبولی های خوبی داره البته ک مدرسه ما کلا فرق داره بقیه شبانه روزی ها اینجوری نیست این روستاییع 😂😐همشون بچه های روستان من از شهر میرم بخاطر شرایط ننه بابام منو ازیت می‌کنن انگار مدرسه ارث پدری شونو بالا کشیدم 

الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂