مرسییی عززیزومم البته میدونستم کی میفرسته همشونم بلا استثنا مطلقه و بچه دار بودن فکر میکرد بهم داره لطف میکنه .آخر زنگ خودش زدم گفتم همچین کیس های نابی رونمیخوام
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
مرسییی عززیزومم البته میدونستم کی میفرسته همشونم بلا استثنا مطلقه و بچه دار بودن فکر میکرد بهم دا ...
عیب ندارن عزیزم.منم چند روز پیش با مامانم رفتم پیاده روی به خانومه به مامانم گفت یه خواستگار خوب برا دخترت دارم پسره زن طلاق داده و بچه داره و فعلا وضع مالیش خوب نیست.نزدیک بود سکته کنم از غصه مامانم گفت من دخترم نامزد داره.
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
ایولل 🤣🤣🤣😏😏ولی به نامزدت همچین خواستگار های نابی رو اصلااا نگی ها
جهنمم با یه آدم خوش اخلاق و با ادب بهشت میشه ،شما ببینید دلیل جدایی از همسر قبلیشون چی بوده اگر شما بودین جای اون خانم چکار میکردین،میساختین یا خدای نکرده طلاق میگرفتید🤔؟