2777
2789
عنوان

خواستگار با این شرایط بیاد قبول می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 39 پست
احسنت بهت.یه عده نمی‌دونم چی با خودشون فکر میکنن

مرسییی عززیزومم  البته می‌دونستم کی می‌فرسته همشونم بلا استثنا مطلقه و بچه دار بودن فکر میکرد بهم داره لطف می‌کنه .آخر زنگ خودش زدم گفتم همچین کیس های نابی رو‌نمیخوام 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بله اینو که قطعا پرسیده

نه راستش نپرسیدم همین که گفت ازدواج ناموفق داشته و بچه داره گفتم نه 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسییی عززیزومم البته می‌دونستم کی می‌فرسته همشونم بلا استثنا مطلقه و بچه دار بودن فکر میکرد بهم دا ...

عیب ندارن عزیزم.منم چند روز پیش با مامانم رفتم پیاده روی به خانومه به مامانم گفت یه خواستگار خوب برا دخترت دارم پسره زن طلاق داده و بچه داره و فعلا وضع مالیش خوب نیست.نزدیک بود سکته کنم از غصه مامانم گفت من دخترم نامزد داره.

عیب ندارن عزیزم.منم چند روز پیش با مامانم رفتم پیاده روی به خانومه به مامانم گفت یه خواستگار خوب برا ...

ووی خاک بر سرشوننن .کاش مامانت می‌گفت برا دختر خودت لقمه بگیر 🤣🤣🤣😏😏

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خودم بهش گفتم😂😂

ایولل 🤣🤣🤣😏😏ولی به نامزدت همچین خواستگار های نابی رو اصلااا نگی ها