2777
2789
من خودم وسواسی ام یخورده ولی نه اینکه بگم مسافرت نمیام ولی خب تو مسافرت نمیشه راحت حموم کرد دسشویی ب ...

تا این حد رو واقعا منم هستم، جایی که میرم واقعا باید تمیز و مرتب باشه، امروز دو بار رفتم حموم هتل واقعا... ولی این دیوونه می‌کنه منو... آخه کی با وایتکس موهاشو می‌شوره🤦🏻‍♀️ از نزدیک باور کن یه بوی شامپوی خیلی تند میده... روانی می‌کنه اطرافیانش رو، تا حدیه که حتی بعد هربار چای یا قهوه خوردن این باید مسواکشو بزنه، بعد بیاد به من بگه نه تو دستت کثیف بوده اینو درست کردی واسه من، دیگه نمی‌خورم🥸

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونن الکی حرف میزنن دیگه هی خوش به حالت فلانمنم تو مجردی اوضاعم خیلی بد بود خداروشکر ازدواج کردم ...

خداروشکر که خوشبختی جان دل.. 

منم ازدواج کردم 12ساله،، خدارو هزاران بار شکر یه مرد بامرامش قسمتم کرده که تمام صدشو برام گذاشته،خدا شاهده بدحال بشم قبل من مریضه، همیشه و همه جا پشتم بوده.. 

خدا تمام جونامونو خوشبخت کنه الهییی

عزیزدلمی 💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
خداروشکر که خوشبختی جان دل.. منم ازدواج کردم 12ساله،، خدارو هزاران بار شکر یه مرد بامرامش قسمتم کرده ...

ممنونم گلم ان شاالله شمام همیشه خوشبخت بمونین✨🕊️

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

عه عزیزم تقریبا هم سنیم و من الان آرزومه مجرد بودم.فکر کن بهترین مرد دنیا جهان هر چی که میخوای مال م ...

اوه چ بد،راستش میدونی اینکه ی مرد پولدار باشه و موقعیت خوب داشته باشه و بدونه گزینه های زیادی واسش وجود داره،احتمال اینکه خیانت کنه بیشتره،حالا چرا اینکارو کرد؟بعد تو چیکار کردی؟

.

اوه چ بد،راستش میدونی اینکه ی مرد پولدار باشه و موقعیت خوب داشته باشه و بدونه گزینه های زیادی واسش و ...

عزیزم میدونی چرا اینکاارو کرد؟

من زیادی قانع بودم کنترلش نمی‌کردم براش ارزش قاعل بودم براش حریم قاعل بودم و اصلا فضولی نمی‌کردم تو کارش ولی جوری دستش رو شد انگار خدا بهم کارشو نشون داد.راستش ترکش کردم ولی اینقدر التماسم کرد فعلا یه فرصت بهش دادم خودشو ثابت کنه ولی دلم شکسته انتخاب اشتباه آدمو پیر می‌کنه موهام سفید شده