2777
2789
شوهر خوب مهربون دستو دل باز که درکت کنه شبا بغلت کنه بوی خوبی هم بده مگه بدههه؟

نه خیلی هم خوبه ولی تاچندماه اول زندگی گلم

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 

چه مجردی چه متاهلی مشکلات خودشو داره

اصلا زندگی سخته

تو هر سنی سختیای خودشو داره

بعضیا انگار تو مجردی لای پر قو بودن یهو تو متاهلی با سختیا فقط رو به رو شدن

کاش بعضیا بجای ترسوندن مجردا

واسه شون آرزوی خوشبختی کنن

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این چند ماه، با سلامت روانم کاملا خداحافظی کردم...منو برگردونین به مجردیممم🥸💔

چراخب؟من تصورم از شوهر موجودیه که مهربونه هرچی میخوای برات میخره هرجا میخوای میبرتت،نازت میکنه لوست میکنه ،بوی خوبی میده دندوناشم تمیزه😅😂👄

.

همین الان دعوامون شد

و برا بارهزارم تو دلم گفتم کاش هیچ مردی وجود نداشت

خداکنه هیچوقت هیچ زنی محتاج هیچ مردی نشه

ازخودگذشتگی برای مرد جماعت حماقته

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

خوشبحال تو که مجردی بخدا آرامش داری حتی اگراحساس تنهایی کنی

از کجا می‌دونی آرامش داره؟ از کجا می‌دونی خانواده و بابای خوبی داره؟ از کجا می‌دونی داداشای تعصبی نداره؟ از کجا می‌دونی هر شب دعوا ندارن تو خونه؟

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

نهههه خیلی هم خوبه، وپیدا هم میشه،، ان‌شاءالله قسمتت بشه جانم🫰🏻

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
چراخب؟من تصورم از شوهر موجودیه که مهربونه هرچی میخوای برات میخره هرجا میخوای میبرتت،نازت میکنه لوست ...

اینی که گیر من افتاده در کنار همه خصلتای خوبش «اینکه برام پاستیل میخره، بغلم میکنه، خیلی ناز نازیه، می‌زاره گازش بگیرم و...🥸» متاسفانه متاسفانه وسواسیه

خیلی وسواسیه... تا ابد وسواسیه

من اومدم سفر، برگشته میگه نه من نمیام کثیفه... مادرشوهرم زنگ زده به من میگه رفتم یه سر به خونتون بزنم، نمی‌دونم چی ریخته بوده رو موهای پسرم، برداشته وایتکس رو ریخته تو شامپو سرشو چند بار شسته باهاش🤦🏻‍♀️ خودش هیچی، خونه زندگیم و بو وایتکس برداشته الانننن

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

اینی ک شما گفتی توکتابای قدیمیه😆😆

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

همین الان دعوامون شدو برا بارهزارم تو دلم گفتم کاش هیچ مردی وجود نداشتخداکنه هیچوقت هیچ زنی محتاج هی ...

وای همین دیروز تو خیابون ی مردی دیدم تف کرد رو زمین یکی دیدم رو موتور تا منو دید موتورشو گاز میداد که جلب توجه کنه یکی هم یجیزی گفت نفهمیدم ولی چی گفت،همون لحظه گفتم اه خدایا چقدر مردا چندشن بدم میاد از همشون😂

.