2777
2789
عنوان

به نظرتون فهمیدن من پشت کنکورم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 51 پست
وول کن بابا مردم اینقدر دغدغه دارن فکرشون درگیر کنکور تو نمیشه

نه عزیزم هر کی کنکوری میشه تو فامیل ما دست از سرش برنمیدارن

عید شوهر عمم میگفت بیا خونه ما باهم تست بزنیم😅😒😑😑

نتیاج ک میدن میخواد تراز باشه یا هرچی زودی زنگ میزنن میپرسن

به قران زنداییم میگفت رمز سنجششو بده ماهم ببینیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا خیلی اذیت میکنن، نمیدونم شما چندسالتونه محدوده کنکور هستین یااصلن پشت موندین یا نهولی مام فامی ...

ببین قلق داره بالاخره جواب دادن از دروغ گفتن بهتره من خودم همون سال اول مستقیم از مدرسه رفتم دانشگاه یکی دو تا آدم فضول هم که بودن پیگیر مثلا چرا پشت کنکور نمونی و فلان و اینا زدم به بی خیالی و بی اهمیتی گفتم زیاد واسم مهم نیست دانشگاه چی باشه همین رشته حسابداری رو دوست دارم میرم حالا من الان سر کارم اونا هر سال کنکور میدن بدتر از سال قبل آدم باید با سیاست دهن آدم فضول رو ببنده غیر اون خودش هم تو چرخه دروغ گیر میوفته

یادفامیل خیر ندیدمون افتادم یهویی در زدن اومدن توخونه یه کتاب کف خونه بود ازروش خوندن میگفتن میخوای ...

وای زن عمو ی منم حتی کتاب فارسیمم برداشت صحفه هاشم نگاه کرد

کاش نمیگفتی یه شهر دیگه میگفتی منم مجبور شدم بگم میمونم خونه یه سال استراحت کنمبعد سال بعد مثلا برم ...

عقل نداشتم اون لحظه حالا تمام استرسم از بهمن شروع میشه خدابخیر کنه

حالا حرف نگه دارباشه مشکلی نیست .خبر پخش کن نباشه

فکر نمیکنم چشماش گرد شده بود صورتش بکم قرمز شده بود هی نگاه میکرد به بهونه بچه هاش موند تو اتاقم یه کتاب فارسیم کنارش بود بازش کرد ورق زد😭😭😭اون لحظه داشتم سکته میکردم 

تابلومم پر نوشته کتابام باز با خودکارو مداد روشون قشنگ فهمیددد

نمیدونم از کجا پیداشون شد💔💔

ببین قلق داره بالاخره جواب دادن از دروغ گفتن بهتره من خودم همون سال اول مستقیم از مدرسه رفتم دانشگاه ...

جواب چی بدم اخه

من گفتم بذار بهشون بگم دارم میرن سال بعد شوهر خاله پسر دایی عمه خاله بابام زنگ نزنن خونه بگن چی شد کجا اورد رتبش چند شد ترازش چقدر شده چرا میره چرا میمونه

بخدا خستم کردن امسال 

هرجاهم میرم همه میپرسن منم گفتم بذار از سر خودم بازشون کنم

ک خدا از اسمون بلا نازل کرد واسم امشب😭😭😭

یه موقع دیدیش بگو از چندتا سال اولی پرسیدم گفتن بعضی از مباحث شیمی و زیست و ریاصیو اگه خوب مسلط نباشی ترمای اول گیر میکنی اگه سطح سوادش میخورد بگو مثل اسید و باز شیمی لگاریتم ریاضی و گوارش و قلب زیست

حالا واقعا بدردت میخوره ها دوست من ترم اول در به در دنبال فیلم اسید و باز بود گفت اون موقع نخوندم الان سوالاش سخته برام

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎