2777
2789
عنوان

به نظرتون فهمیدن من پشت کنکورم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ گفتن درست نیست فقط خودت عذاب می‌کشی چون بالاخره لو می‌ره میشی سوژه بقیه

خودمم توش موندم چاره ای نداشتم ولی 

اره مطمئنم لو میرم چون نصف فامیل شهری ک قبول شدمن حالا هی میخوان زنگ بزنن ک بیان دنبالم برم خونه هاشون

دختر خالم میگفت کاش زودتر بهمن شه بیای😭😭😭

دروغ گفتن درست نیست فقط خودت عذاب می‌کشی چون بالاخره لو می‌ره میشی سوژه بقیه

بعضیا خیلی اذیت میکنن، نمیدونم شما چندسالتونه محدوده کنکور هستین یااصلن پشت موندین یا نه

ولی مام فامیل فضول داریم 

از امتحانای ترم زنگ زد تا موقع نتایج هی میپرسید

اعصابم خورد میشد

نمیشد هم جواب ندیم

مامانم وقتی دستش بند بود قبلا من جواب میدادم بعد اینجوری ک کرد منم جواب ندادم بهش 

هی میگه امتحانشو خوب داد یا از خودم میپرسه  ، کنکور کیه ( خب اخبار ببین لعنتی) کنکورش داد چطور بود

چه رتبه ای اورد

چی انتخاب رشته کرد

کحا قبول شد

مامانم اخرش گفت دختره دیگه نمیخاد درس بخونه شاید سال اینده بره ازاد ازین رشته الکی ها 

امسالم میخاد استراحت کنه خسته شده

ب مامانم گفتم اینطور بگه که سال بعدی هی زنگ نزنه بپرسه از موقع امتحان ها تا مهر موقع نتایج

باور کن هرهفته دسته کم سه بار زنک میزد 

خودشم کم جواب سربالا میدادم مثلا میگف انتخاب رشته چی زدی گفتم چن تا زدم دیگه میگف بگووو چییی گفتم نمیخام بگم

بعد دادم مامانم، از مامانمم پرسید، مامان هم خب طرف منه نه طرف توعه دیوونه 

از رو هم نمیرف فضولیش گل کرده بود هی میپرسید 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

تروخدا عزیزم ذره برات مهم نباشه هرکی هم پرسید که پشت کنکوری انکار کن

اخه این دید خبرچینم هست میترسم بره بگه بقیه هم بفهمن 

من خودمم انکار کردم همش میگفتم نه من دارم میرم نمیخوام پشت بمونم خیلی بد شد چون دیگه خر ک نیست

خودمم توش موندم چاره ای نداشتم ولی اره مطمئنم لو میرم چون نصف فامیل شهری ک قبول شدمن حالا هی میخوان ...

کاش نمیگفتی یه شهر دیگه میگفتی 

منم مجبور شدم بگم میمونم خونه یه سال استراحت کنم

بعد سال بعد مثلا برم ازاد پولی ها از لین رشته های بدون کنکور 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕