2777
2789
عنوان

چطور عاشق شم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیس با هرکسی آشنا میشیم تو قرار اول عاشقش بشیم همینکه از اون شخص بدمون نیاد و حس خنثی داشته باشیم کافیه .برای خانما علاقه کم کم و به مرور با شناخت شروع میشه.یعنی به مرور با دیدن رفتاراش و اخلاقش و حرف زدنش علاقه به وجود میاد.با عجله تصمیم نگیر و صبور باش بزار اون شخص خودش رو نشون بده بهت .احتمال زیاد نظرت تغییر کنه 😊

امروز حس می کنم که از سالهای گذشته هم آزادترم چون از یادها و امیدهای واهی رها شده ام. من میدانم که هیچ چیز دوام ندارد...

وای خدا بگم چیکارت کنه😂چقد جدی داری توضیح میدی

عزیزم من با کسی شوخی ندارم. عشق که توی دنیا وجود نداره. سه تا هورمون در مغز ترشح میشه. قرص ها هم چند نوع هستن که باعث ترشح اون هورمونا تو مغز میشن و مصرف کننده میتونه عشقو تجربه کنه. یعنی اون چیزی که توی دنیا بهش میگیم عشق. ولی مهمه کِی بخوره تا عاشق کی (چه کسی) بشه

کم کم میشی یه مدت باهم در ارتباط باشید هم بیشتر آشنا میشی و هم عاشق البته اگه آقا از نظر اخلاقی و رف ...

عالیه ایشون و تایپ منم هستن و همینطور عاشق بنده 🙂

ولی نمیدونم اگه همین الان بزاره بره بی تفاوتم 🥲