2777
2789
عنوان

چطور عاشق شم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تروخدا جدی داری میگی 😬؟؟؟

متوجه نمیشم چرا واست عجیبه. اینا حس های بدنیه  دیگه‌. عشق معنوی که نیس. حس های مرتبط با بدن و حس دنیاییه و ارتباط زیادی به مغز داره‌ . با قرص هم میشه عشق رو از بین برد هم میشه عاشق شد. مثلا وقتی حس درد داری، مسکن نمیخوری؟ هرجایی از بدنت درد داره با استامینوفن دردشو حس نمیکنی؛ این هم عین همونه دیگه. یه سری سیگنال به مغز میده.

متوجه نمیشم چرا واست عجیبه. اینا حس های بدنیه دیگه‌. عشق معنوی که نیس. حس های مرتبط با بدن و حس دنی ...

اولین باره می‌شنوم ممنون از پیشنهادت حتما اون کتاب رو هم میخرم 

چن تا پیام گذاشتم ریپ به اسی بخون. کتابی هم که معرفی کردم بخون

عوارض داره مصرف این دارو ها درسته ؟ 

داروخونه همینطوری میده یا حتما باید دستور پزشک باشه ؟

شما تا حالا استفاده کردی ؟

چه دارویی چطور مصرف کنم دکتر برم میده یعنی ؟

ببین اسی جون من برا بیماری های ساده هم برم دکتر مثلا دندون درد، و حتی جراحی..... هرچی قرص و دارو میده دونه دونه توی اینترنت سرچ میکنم، تا تهش رو در نیارم که چقد ضروریه و اثر و تبعاتش چیه مصرف نمی‌کنم. 

آره ممکنه بری روانپزشک برات بنویسه. سعی کن پیش دکتر معروف که اطلاعاتش به روز هست بری؛ ولی تا قبل از سرچ کامل و مطالعه، نباید چیزی رو مصرف کنی. من اگه جای تو باشم و بخوام عشقمو کم و زیاد کنم حتما یکی دو کتاب دربارش میخونم بعد قرصش رو خودم میخرم و مصرف میکنم و کاری به دکتر ندارم. دکترم برات تجویز کنه تهش خودت باید جداگانه سرچ کنی و تهشو در بیاری. چون مسئولیت مصرف هر قرصی با مصرف کننده است و باید با آگاهی کامل مصرف کنی. میخوام بگم دکتر، جای تحقیق و سرچ شخصیِ خودتو نمیگیره.

اون کتاب که گفتم درباره مکمل عشق افزاس؛ بخون حتما. دو روزه فشرده تموم میشه. فک میکنم کتابای دیگه هم باشه. در گوگل بسرچ

ببین اسی جون من برا بیماری های ساده هم برم دکتر مثلا دندون درد، و حتی جراحی..... هرچی قرص و دارو مید ...

خدا خیرت بده ممنونم‌ از پیشنهادت چقدر به این نیاز داشتم باشه حتما مطالعه میکنم قبل از مصرف اما اگر پرسیدم به این دلیل بود که خیلی داروخونه ها بدون نسخه پزشک دارویی نمیدن بازم مرسی ازت گلیییی

خدا خیرت بده ممنونم‌ از پیشنهادت چقدر به این نیاز داشتم باشه حتما مطالعه میکنم قبل از مصرف اما اگر پ ...

یعنی در واقع بعضی دارو ها رو بدون نسخه قبول نمیکنن بدن