2777
2789
عنوان

اونایی که از قوانین مستاجر سر در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 23 پست
فکر میکردم باید پیش بدیم دوباره یا مثلا بکشه رو اجاره اخه معلوم هم نمیشه خونه ای که میخایم بخریم قاب ...

اینا کاملا توافقی هست،

مدت زمان، رهن و پیش و اجاره واقعا قانون مشخصی نداره درسته طبق عرف منطقه هزینه میشه اما در کل توافقی هست خصوصا مدت زمان 

به صابخونه سلام بگید اگر آدم با درکی باشه احتمالا قبول میکنه. اما زودتر بهش بگید که هم بتونه تا دو ماه دیگه پیش، شما رو اماده کنه هم در جریان باشه که میخوایید دو ماه بمونید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون یک ماه قبل موعد هست ، یعنی یک ماه قبل اتمام قرار داد باید بگه میمونه یا میرهبعد اتمام قرارداد شا ...

عزیزم من چندین بار این مشکل برام پیش اومده 

سر موعدم میخاستم بلند بشم ولی خونه گیرم نیومد صاحبخونه باهام بد رفتار کرد بنگاهی بهش گفت این خانم طبق قانون میتونه تا یکماه بعد از قراردادش این خونه رو تخلیه کنه

عزیزم من چندین بار این مشکل برام پیش اومده سر موعدم میخاستم بلند بشم ولی خونه گیرم نیومد صاحبخونه با ...

این اشتباه هست و صاحبخونه ات قانون رو نمیدونستن و بنگاه هم ازش سو استفاده کرده

از این به بعد حواست باشه چون اگر طرف قانون رو بدونه میتونه خسارت از پول پیش کم کنه

این اشتباه هست و صاحبخونه ات قانون رو نمیدونستن و بنگاه هم ازش سو استفاده کردهاز این به بعد حواست با ...

نمیدونم والا ما همیشه از یه بنگاهی خونه میگیریم تا حالا دوبار این اتفاق افتاده برام .شاید شما درست میگید 

بهش بگید دو ماه با همون کرایه قبلی میشینیم اگه خواستیم بلند شیم که زودتر بهت میگیم اگه خواستیم بمونیم که قرار داد جدید مینیوسیم و این مابه التفاوت اجاره دو ماه هم میدیم 

چون ببین تا پول برسته دستت و خونه مناسب پیدا کنی و قابل سکونت باشه یا بازسازی بخواد شاید دست مستاجر باشه همه اینا هست

کاربر قدیمی فراموشکار .از سال۹۳عضوم ولی هم نام کاربریم یادم رفته هم پسورد ایمیلم نمیتونستم بیام 😬مجبور شدم دوباره اکانت بزنم