2777
2789
عزیزی طی چه مدتی ۲۰ کیلو کم کردین؟ و اینکه ۱۰۰۰ خوردین؟

اولش از ۵۰۰ شروع کردیم

دوهفته نصف قرص

بعد کامل دوهفته

دوهفته سوم روزی ۳تا

۷ماه خوردم ۲۰ کیلو کم شد

منتها عوارض گوارشی داره 

لطفا زیر نظر پزشک باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان چند ساله میخورم وزنمو کم نمیکنه روزی دو تا۵۰۰ ناهار و شام

اتفاقا منم به خاطر تنبلی تخمدان ده سال خوردم متفورمینو اولاش وزن کم نمیکردم ولی سال آخر که مصرف کردم واقعا جواب داد،امادفعه آخر مصرف قندوشکرو صفرکردم غذاهامم معمولایاآبپز بودیاکبابی

شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲

اتفاقا منم به خاطر تنبلی تخمدان ده سال خوردم متفورمینو اولاش وزن کم نمیکردم ولی سال آخر که مصرف کردم ...

اون کاهش وزن ب خاطر رژیم بوده 

قرص متفورمین روی همه تاثیر لاغری ندارع

منم چندساله میخورم 

هروقت رژیم غذایی باشم وزنم کم باشه

اون کاهش وزن ب خاطر رژیم بوده قرص متفورمین روی همه تاثیر لاغری ندارعمنم چندساله میخورم هروقت رژیم غذ ...

آخه رژیم نبودم عزیزم،من همه چی میخوردم ولی بیشتر آبپزوکبابی،قبلا هم رژیم گرفته بودم ولی وزنم کم نشمیشد 

ولی قبلاروزی یه دونه متفورمین میخوردم،اون موقع که وزن کم کردم روزی سه تا گاهی هم چهارتا روزانه میخوردم،البته دکترم گفته بود

شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲