شایدم جسارتا ذهنیتتون مشکل داره حتماً اگه اینطوری که میگید هیچ کاری نکرده....پس ذهن شما اینو میگه یه مرد حق اینو داره به خودش این اجازه رو بده دس بزار رو ناموس مردم اینکه هیچی یه آدم مگه میشه آنقدر لجن باشه سمی باشه که اصلا بچه خودشو له کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جای تعجبی هم نداره وقتی جلوی چشامون هستن اینطوری ادمای گند زدن ب انسانیت همینه دیگه مرد زن هم نداره همچین شده پولو جسم تهشم این میشه وضعیت جامعه امروزیمون صفر ت خالی با ذهنیت پوچ بقول علی آدما رو از خوب بودن خودشون پشیمون میکنن....
الان من بیام بگم تو ساواکی هستی میشی ساواکی حتما یه چیزی بوده
من دیگه واقعا خسته شدم 😂ساواک ماموراش مخفی بودن اینجوری نبوده خیلی ساده و آسون بشه تشخیص دادبخاطر همین حتی بوده شخصی که بخاطر تشابه اسمی کشتنش ،اگر کسی اسمش درمیرفت که ساواکیه کارش ساخته بود ،اونم اون زمان اول انقلاب که داستان ها بوده ترو خشک سوختن ،مطمئنا فیلم ساز در حد اطلاعات ابتدایی رو مخاطب حساب کرده که فیلم ساخته وگرنه برای شما زیرنویس جدا میذاشتن😃