2777
2789
عنوان

پزشکی

156 بازدید | 19 پست

من خودم عاشق پزشکی بودم واسه کنکور ایران خیلی تلاش کردم ولی قبول نشدم و‌ مجبور شدم مهاجرت کنم که رشته مورد علاقمو بخونم (لطفا نپرسید کجا ) 

واقعا دم تک تک همه اوناییکه بدون سهیمه رشته های تاپ قبول شدن گرم حتی اگه تعهدی بوده ازاد پردیس یا حتی یه شهر دورفتاده بوده 

هر کدوم اینا تلاش مضاعفی میخواد.. 

الان یه تاپیک خوندم راجع به این موضوع خواستم تاپیک بزنم راجبش

آره دمشون گرم 

من همیشه روز پزشک رو که دوستان و آشنایان تبریک میگم بهشون میگم 

روز پزشک رو به 

پزشک بدون سهمیه ای

پزشک بدون رانت 

شاگرد اول های دبیرستانی که معدلشون از ۱۹ پایین نیومد 

بچه هایی که بخاطر استرس امتحانا IBS گرفتن، چاق شدن، بدقواره شدن، قید تفریح رو زدن و

بچه های پایین شهر که خواستن با پزشکی دست پدرمادرشون رو بگیرن،

مباااارک♥️✨

کاربر قدیمی 🌹🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ادمایی که تو زندگی از عملکرد خودشون ناراضی هستن از پیشرفت و رشد بقیه ناراحت میشن و سعی میکنن موفقیت های بقیه رو کوچیک نشون بدن

دم شماهم گرم که برای خواسته ت تلاش کردی،باعث افتخاری💕🫂

فقط ادمایی که تو زندگی از عملکرد خودشون ناراضی هستن از پیشرفت و رشد بقیه ناراحت میشن و سعی میکنن موف ...

دقیقا همینطوره خیلی بی انصافیه گفتن این حرفا 

قربونتون برم مرسی ❤️

چقدر قشنگ😍

😁 قربونت جان دلم شما هم موفق باشی من و شما میدونیم چقدر سختی داره و چقدر زحمت کشیدی و اینکه موفق باشی و باعث افتخارمون 

آره تازه اینم میگم دکتر قریب گفته وقتی پزشک بشی دیگه مال خودت نیستی اگر مثلاً پزشک باشی و مال خودت باشی دیگه پزشک نیستی 

کاربر قدیمی 🌹🌱