2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات از همسر جدیدش   بچه داره؟

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                           اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️⁩                                                                                   دعای فرج  🧡                                                         اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ
خیلی سخته نتونی این حرفا رو به کسی بگی

کاش کاش کاش 

این تاپیک اوناییکه بچه دارن میدیدن

که نگن بچه توی محیط فلان رشد نکنه

طلاق یه غده ی سرطانیه توی گلوی بچه ها نه میشه قورتش داد نه بالاش آورد 

و میشه مرگ‌تدریجی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
یعنی چی؟ چه مریضی؟ خودتم دفاع نمیکردی از خودت ؟

میرفت میگفت تو خونه دستاشو گاز میگیره جیغ میکشه 

میگفت دیوونه است باید ببریمش تيمارستان 

من سالم سالم و نرمال بودم 

اما هیچکس باهام بازی نمی‌کرد و وقتی نگام میکردن خجالت میکشیدم ک فکر میکنن من دیوونه ام 

کم کم انقدر تنهایی کشیدم از بچگی ک الان بلد نیستم با کسی ارتباط بگیرم و افسردگی دارم از کارایی ک باهام کردن 

بله

حست نسبت به اون بچه ها و خانم چیه؟

و اونا نسبت به تو

درکت میکنم واقعا سخته

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                           اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️⁩                                                                                   دعای فرج  🧡                                                         اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ
یعنی چی؟ چه مریضی؟ خودتم دفاع نمیکردی از خودت ؟

وقتی پدر میره همچین حرفی میزنه آیا کسی حرف منو باور میکرد؟ من انقدر خجالت زده بودم ک حرف نمیزدم چه برسه به اینکه بخوام بگم من دیوونه نیستم

کاش کاش کاش این تاپیک اوناییکه بچه دارن میدیدنکه نگن بچه توی محیط فلان رشد نکنهطلاق یه غده ی سرطانیه ...

اتفاقا دو  دل بودم این تاپیک رو بزنم

اما زدم با همین فکر که شاید خیلی‌ها 

چه پدرها چه مادرها ببینن وکمی فکر کنم

کمی باهم سازش کنن

شاید تونستن زندگی وروابطشون رو از نو بسازن

تا بچه های طلاق کمتر بشن

البته این حسیه که من دارم 

شاید تو دل مامان بابام یا حتی زن بابام اینا نباشه

اما حس من اینه

نمیخندی اصلا؟با بقیه ارتباط میتونی برقرار کنی؟

راستش خیلی بلد نیستم ارتباط بگیرم چون از بچگی تنها بودم هیچوقت دوستی نداشتم 

به خاطر کارای بابام 

خنده ک آره جوری ک وقتی مهمونی میرم صدای خنده های من بلند تر از همه است