آشنایی_قدیمی مدیر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 6854 عنوان واقعا دلم میخواد بمیرم خیلی تنهام همش تو خونه هستم | مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 25 پست همش خونه و سر کارهیچ تفریحی ندارم منم آدمم دلم میخواد برم بیرون ولی هیچکسو ندارم باهام بیاد یا ببرتم خودمم تنهایی دوست ندارم برم😔😔 هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه... 1404/08/09 | 19:40 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آشنایی_قدیمی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 6854 پس من چی😁 تو چیکارا میکنی؟ تفریح نداری؟☹️ هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
yanolino عضویت: 1404/04/30 تعداد پست: 1670 وای نه من حوصله مهمونی خونه یکی دیگه رو ندارمدلم کافه و رستوران و تفریحای جدید میخواد بآید دوست پایه داشته باشی با اونا میشه
آشنایی_قدیمی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 6854 بآید دوست پایه داشته باشی با اونا میشه متاسفانه ندارماصلا نمیدونم از کجا باید پیدا کرد هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
ava718 عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 13225 راستش چون اضطراب اجتماعی دارم خیلی برام سخته که تنهایی جایی برم مخصوصا شبدر حدی که هوای تاریک میشه ... تاکسی بگیر طبیعیه تو اسنپ استرس داشته باشی
yanolino عضویت: 1404/04/30 تعداد پست: 1670 متاسفانه ندارماصلا نمیدونم از کجا باید پیدا کرد دیگه این همه سال مدرسه و دانشگاه و سر کار دوست پیدا نکردین گمان نکنم بشه
آشنایی_قدیمی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 6854 تاکسی بگیر طبیعیه تو اسنپ استرس داشته باشی تو تنهایی رفتی بیرون تونستی دوست هم پیدا کنی یا دیگه کلا به تنهایی عادت کردی؟ هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
آشنایی_قدیمی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 6854 دیگه این همه سال مدرسه و دانشگاه و سر کار دوست پیدا نکردین گمان نکنم بشه اره درسته هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
دخی_کاپیتان_پرواز عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9925 برای آینده هیچ برنامه ای نداری؟☹️من واقعا دلم میخواد بمیرم چی بگم والا چندوقته میرم تراپی ...دارم سعی میکنم رو خودم کار کنموگرنه حقایق زندگی تغییر زیادی نمیکنه خیلی چیزا باید پذیرفته بشه خدایا دوستت دارمممم ❣❣
ava718 عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 13225 تو تنهایی رفتی بیرون تونستی دوست هم پیدا کنی یا دیگه کلا به تنهایی عادت کردی؟ روابط اجتماعی مهارت هست و اکتسابیه یه بخشیش اعتماد به نفسه اعتماد به نفسم اینجوری بیشتر شد ولی چیزای دیگه هم باعث دوست پیدا کردن و افزایش اعتماد به نفسم شدو اینکه نباید وقتی میری هی به آیت فکر کنی وای من تنهایی دارم میرم بقیه با دوستاشونن و اینا
آشنایی_قدیمی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 6854 چی بگم والا چندوقته میرم تراپی ...دارم سعی میکنم رو خودم کار کنموگرنه حقایق زندگی تغییر زیادی نمیکنه ... من حدود ۳ سال پیش رفتم تراپی و به مدت یکسال زیر نظر پزشک بودم تا تقریبا از حالت افسردگی دراومدم و اضطراب اجتماعیم هم کم شدولی چیزی که هیچوقت تغییر نکرد این حس پوچی ای هست که دارم، اصلا هیچ برنامه و هدفی ندارم هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
دخی_کاپیتان_پرواز عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9925 من حدود ۳ سال پیش رفتم تراپی و به مدت یکسال زیر نظر پزشک بودم تا تقریبا از حالت افسردگی دراومدم و اض ... شاید دلیلش همین نداشتن هدف و برنامه هست ...زندگی بدون هدف واقعا بدون معنی هست برو دنبال یه هدفی ، زندگیت برنامه و نظم میگیره خدایا دوستت دارمممم ❣❣