2777
2789
عنوان

این شعر رو من خودم گفتم به نظرتون استعداد شاعری دارم ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 24 پست

شعر گفتن استعداد نمی خواد .علاقه می خواد و بلدی،باید صنعت شعر رو یاد بگیری ،وزن و قافیه و قالب شعر و مفهوم و معنا شناسی ونو اندیشی و ......شعر زیاد بخون اینا رو هم از یه استاد ادبیات خوب یاد بگیر یا یه شاعر خوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعر گفتن استعداد نمی خواد .علاقه می خواد و بلدی،باید صنعت شعر رو یاد بگیری ،وزن و قافیه و قالب شعر و ...

شاعر واقعی بدون زوم کردن به این علوم شعر میگه 

یعنی درواقع شعر از دل بیرون میاد

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
باورتون میشه من هنوز با این چیزها آشنایی کامل ندارم فقط ابیات به ذهنم اومد نوشتم 😅

اها پس رشتتون انسانی نبوده

اشکالی نداره میتونین درسای علوم فنون انسانی رو مطالعه کنین به عروض و قافیه مسلط شین

لاااایک نکنننن😤
شاعر واقعی بدون زوم کردن به این علوم شعر میگه یعنی درواقع شعر از دل بیرون میاد

اگه اینجوری بود این قوانین وجود نداشتن و شعرای شاعرای قدیم وزن نداشتن 

اتفاقا وزن باعث خوش اوایی شعر میشه و شاعرا از قدیم بهشون توجه داشتن فقط بعضی جاها اختیارات شاعری هست که دست و بالشون باز بود یه کلمه رو هم وزن نمینوشتن

لاااایک نکنننن😤
اگه اینجوری بود این قوانین وجود نداشتن و شعرای شاعرای قدیم وزن نداشتن اتفاقا وزن باعث خوش اوایی شعر ...

عزیزم من خودم رشته ام انسانی بوده ، کاملا آشنا هستم😊

اما زمان قدیم به طور اختصاصی دانشی به نام عروض و قافیه وجود نداشته ، شاعران از دل و روح خودشون شعر میگفتن ولی این اصول تو شعرشون بوده 

درسته دونستن و بلد بودن اینا خیلی کمک میکنه به شاعر امااا شعری که روح و جان داشته باشه و واقعی باشه از درون آدمی بیرون میاد .... 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣