2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرمایید اگه عمومیه

من همسرم خیانت میکنه؛ شما که آقایین بگید چی میشه که یه مرد به زنش خیانت میکنه؟ بخدا برام سواله؛ میدونم سوالم ربطی به تاپیک نداره؛ ولی خب درخواست هم که نمیشه بدم؛ نمیدونم الان این عمومی بود یا نه؟

من همسرم خیانت میکنه؛ شما که آقایین بگید چی میشه که یه مرد به زنش خیانت میکنه؟ بخدا برام سواله؛ میدو ...

ببین من از  شوهرم 

شوهرم گفت نه هیکل نه قیافه نه زبون ریختن خلاصه اینا هیچ کدوم نمیتونه جلوی یه مرد و بگیره 

اولا که گفت یه مردی که ایمان قوی داشته باشه هیچ جوره خیانت نمیکنه اول طلاق میده بعد 

دوم اینکه خیلی از مردا هول میبینی زنش کاملا خوبه ولی ذاتش کثیفه 

و در اخر گفت اگر نردی خیانت میکنه قطعا از طرف همسرش محبت کافی دریافت نمیکنه و خونه براش امن نیست که میره بیرون خودشو خالی کنه 

امیدوارم از حرفام نتیجه گرفتی باشی چون یکم پیچیده گفتم 

حالا ببین مورد شوهرتو کدوم یکی از ایناست 

من همسرم خیانت میکنه؛ شما که آقایین بگید چی میشه که یه مرد به زنش خیانت میکنه؟ بخدا برام سواله؛ میدو ...

بله عمومیه متاسفانه این روزها خیانت شده یکی از معظلات جامعه و مهمترین عامل اون سستی اعتقادات و ایمان و همچنین عدم پایبندی به تعهد بین زن و مرد هست بهتره بیشتر باهاشون تعامل داشته باشید و بیشتر گفتگو کنید تا بتونید مشکل رو حل کنید

کاربر آقا