2777
2789

چه جوری به نظرتون فیلم بدی میاد 

من که رفتم سینما دیدم واقعا سه ساعت رو صندلی میخکوب نشسته بودیم 

شوهرم رو بعد شونزده هفده سال بردم سینما چون می گفت فیلم های ایرانی ارزش سینما رفتن ندارند آنقدر از این فیلم خوشش اومد که می گفت کاش دوباره می رفتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب چی بود آموزشش

یه خاستگار داشتم که واقعا عاسقش بودم تحقیق کردیم میگفتن اعتیاد داشته و خانوم بازه ...

ولی من میگفتم ۲۰ ساله که سالمه پاکه هول بودن هم خب خیلی مردا هستن

وقتی فیلم رو دیدم فهمیدم اعتیاد هول بودن ... هیچوقت درست نمیشه

دیشب دیدم ..درموردیه پدرهول پولداره...که خرج عیاشیش می کنه ولی پسراش نه..طبقه ی بالای خونشو به یه دخترجوون اجاره میده وچشمش دنبال دختره است ازقضا دختره عاشق پسرش علی میشه..ونهایت فیلم خیلی بدتموم میشه..دلم برای پسرش رضاسوخت .خوابم نمی بردبعدگفتم بابااین فیلم بود..بی خیااال😒😁

اتفاقا دیشب دنبالش بودم

گویا درباره ی خانوادس ک مادرم نیست بالاسرشون یک پدر و دوتا پسرن ک هرکدوم از پسراش ی زن متفاوتش بودن و در ی خونه 2طبقه زندگی میکنن 

زناشم کشته تو باغچه خاک کرده 

هرچی سپرا میگن بیا ازاول بکوبیم بسازیم یچیزیم دستمون و بگیر سرهمین قبول نمیکنه

ی خانوم میاد خونه اینارو اجاره کنه پدره ازش خوشش میاد ولی دختره محلی نمیده بهش و با پسر بزرگه همین مرده عاشق هم میشن 

مرده شرط بندی میکنه ک اره این اخرش مال من میشه با دوستش و ازاونموقع رقابت داره با پسرخودش 

حتی ب پسرش میگ ازخونم برو 

حتی با پول میخواد ی شب با دختره باشه ک قبول نمیکنه و خلاصه دختره ازاونجا میره پیش خانوادش میاد یکروز پولارو پس بده چون مرده فکرکنم نبردتشون هیچکس هم خونه نبوده مرده میگ یا با من بخواب یا مرده یا زندت فرق نداره 

بهش تجاوز میکنه و میکشتش توی زیرزمین روی زن قبلیش  خاکش میکنه 

پسراش ک میبینن دختره نیست درشو میبندن و مواد بهش نمیدن اینم بگم این اشغال خیلی پول داشته وب پسراش نمیداده و اینک معتاد شدیدم بوده 

خلاصه اعتراف میکنه ک دختره رو کشته و فلان با پسراش دعواش میشه پسرکوچکش رو با بالشت خفه میکنه میشینه روش و پسر بزرگشم چاقو میزنه تو کمرپدره تا ولش کنه باز پدره اونو باچاقو میزنه و اخرشم همه کنارهم میوفتن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
دقیییقاااا فقط نظرشونو میگن

درمورد یه مردیه که دوتا پسر داره قبلا دوتا زن داشته هر دو رو کشته و تو حیاط خاک کرده پسراش اصرار میکنن خونه رو بکوبیم بسازیم ولی از ترس اینکه رازش لو نره زیر بار نمیره

با لیلا حاتمی اشنا میشه عاشقش میشه اما لیلا عاشق پسر بزرگشه اخر به لیلا تجاوز میکنه و میکشش و پسر کوچیکه رو میکشه پسر بزرگه هم اونو میکشه

میشه اسپویل کنی گل ؟

راجب ی پدر با فساد اخلاقی زیاد. معتاد . زن باز. زورگو. دوتا پسر داره بزرگه حامد بهداد ۴۰ سالشه و مجرد. ک از کسی خوشش میاد پدره هم دست میزاره روهمون و میگه من اینو میخام. پدره دخترره را میبره بهش تجاوز میکنه و میکشدش بعد با پسرا درگیر میشه و هردوپسرشو میکشه. خودشم کشته میشه

دیگه واضحا سرِ کین داری ای چرخ

اتفاقا دیشب دنبالش بودمگویا درباره ی خانوادس ک مادرم نیست بالاسرشون یک پدر و دوتا پسرن ک هرکدوم از پ ...

خیلیییی ممنون که توضیح کامل دادی عزیزم

بالاخره یکی کامل گفت😭😂

چقدر وحشتناک