چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 32342 عنوان کیا همسرشون شهر دیگه کار میکنه 🙄 211 بازدید | 21 پست شوهر من بیست روز نیست ده روز میاد یعنی تو اون مدت ده روز دو سه باری بحثمون میشه و هی به هم میپریم ولی وقتی میره میگم کاش بحث نمیکردیم 🥺 بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️ 1404/08/09 | 18:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 32342 عزیزمبحث نکنین خو آخه مثلا سر چیزای ریز هی همسرم گیر میده مثلا آب نریزه کف آشپزخونه یا مثلا هی میگه بریم تفریح بریم تفریح منم اعصابم خورد میشه میگم بابا بشین تو خونه چیه هی تفریح بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
setoon عضویت: 1404/06/12 تعداد پست: 364 خیلی سخته یه مدتی منم کارم شهر دیگه بود جدایی از خانواده سختترین آزمونه.الحمدالله الان دیگه مثل اوایل نیس
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 32342 من دقیقا ۲۰ روز ده روز رستش جدی ؟؟ چه جالب عین همیم الان چقدر مونده تا بیاد ؟؟ من که تازه امروز رفت و نمیاد تا ۳۰ ابان بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
fafatemh عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 1461 نمیشه توهم بری پیشش خیلی به رابطتتون ضرر میزنه این دوری من با دعوا اومدم پیشش خونه اجاره کردیم درسته هر چی درمیاره میره برای خرجی و کرایه خونه ولی همه چیز که پول نیست
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 32342 نمیشه توهم بری پیشش خیلی به رابطتتون ضرر میزنه این دوری من با دعوا اومدم پیشش خونه اجاره کردیم درسته ... عزیزم راستش من ترجیح میدم همینجا بمونم اصلا تحمل غربت و دوری از خانواده ی خودم رو ندارم از طرفی کار شوهرم جوری هست که از هشت صبح تا هشت شب سر کاره یعنی بدم اونجا هم رسما دو سه ساعت همون میبینیم بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
mamanelnazkhanoom عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 3252 جدی ؟؟ چه جالب عین همیم الان چقدر مونده تا بیاد ؟؟ من که تازه امروز رفت و نمیاد تا ۳۰ ابان امروز ۵ روزه رفته ،یعنی کارم فقط شمردن روزاست ،تا میرسه به ۱۰ روز دیگه راحته میگم اخی کممونده دیگه میوفته رو شمارش معکوس
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 32342 امروز ۵ روزه رفته ،یعنی کارم فقط شمردن روزاست ،تا میرسه به ۱۰ روز دیگه راحته میگم اخی کممونده دیگه ... اره میفهمم ..👍ولی شما وقتی میاد اون ده روز خوب و خوشید؟؟یا بحث هم دارید ؟ بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
mamanelnazkhanoom عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 3252 اره میفهمم ..👍ولی شما وقتی میاد اون ده روز خوب و خوشید؟؟یا بحث هم دارید ؟ نه خدا رو شکر کلا ما اهل بحث و دعوا نیستیم
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 32342 نه خدا رو شکر کلا ما اهل بحث و دعوا نیستیم خدا رو شکر میشه بپرسم دلیلش چیه ؟؟؟؟ بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
پاییز21 عضویت: 1394/07/26 تعداد پست: 3937 بحث تا یه حدی بین همه زوج ها عادیه.شوهر من بیشتر وقتا ماموریته شهرای مختلف...مجبورم تحمل کنم ولی پسرم خیلی اذیت میشه خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.