2777
2789
عنوان

یه هفته شده جاریم و مادرشوهرم خون انداختن خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 16070 بازدید | 283 پست

عزیزم مادرشوهرت که فهمید بیا به منم بگو😂😂

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قولنامه بنویسید 6 ماهه بعد 6 ماه بگو بلند شید

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

به هیچ عنوان نپذیراگر بنا شد بیان، قرارداد یکساله بنویس۱۲ تا چک بابت پرداخت اجاره یکسال بگیر..پول پی ...

نه بابا قولنامه کردم به یه عروس داماد قرار شد آخر هفته جهاز بیاره بچینه سر برج هم عروسیشه بعدش بیاد بشینه 

یه دعوا راه بنداز هزینه اش چند روز قهر و اعصاب خوردیه به شوهرت بگو این بیاد من میرم حل میشه. به بنگا ...

همون به شوهرم گفتم این ماشو بزاره تو حیاط من میرم خونه بابام 

با شوهرم رفتیم قولنامه کردیم به یه عروس دوماد با مول پیش کمتر

به هیچ عنوان نپذیراگر بنا شد بیان، قرارداد یکساله بنویس۱۲ تا چک بابت پرداخت اجاره یکسال بگیر..پول پی ...

منکه خونرو قولنامه کردم با یه عروس دوماد 

ولی اینا انقدر مارو بودن گفتن مول پیش نداریم ولی اجاره میدیم ولی حاضرم قسم بخورم یه قرون نمیدادن😂😂😂😂😂

هنوز نفهمیده😂😂😂😂هنوز زنگ نزده 😂😂😂😂بفهمه زنگ میزنه درجا😂😂😂😂😂

حالا تا آخر هفته میفهممه 😂😂تاپیک زدی تگم کن🤌

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
خونه رو عوض کردیم خونمون خیلی بزرگ بود فروختیم کوچیک خریدیم اونا مونده اونجا

باز بهتر از موندن نزدیک اون سلیته س

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏