2777
2789
عنوان

یه هفته شده جاریم و مادرشوهرم خون انداختن خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 16070 بازدید | 283 پست
نه اینجا پای اعصاب و روان در میانه اشتباه محضه اونا به جای سفر خارجه به فکر خونه بودن

من باید جور یه زنیکه بجای جمع کردن زندگی پی قر و فر بوده رو باید بکشم 

من مسافرت نرفتم طلاهای خونه بابامو فروختم خونه خریدم یه چیزی دستمو بگیره این زنیکه مفت بیاد بشینه

ببین کمک و دست گرفتن کار خوبیه ولی نه دست جاری 

فکر کن خواهرتم حرفامو گوش کن نزار بیان شده مفت به یه ندار بده بشینندولی به جاری جماعت نه

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بگو‌ از اجاره دادن منصرف شدم .وسایلم زیاده میخوام بزارم اونجا .

اصلا من راضی نیستم کرایه بدم به پول کرایه نیازی. نداریم 

میگم میدم دست مستاجر خونه خراب میشه تازه ساخته شایدم خودم بیام پایین پله سخته برام برم بیام

الانم که گیر مادرشوهرم افتادم

نظرت چیه همین الان با ماشین بری تو بنگاه بگی خونه من رو اجاره دادی یا نه😂

نزار کار به فردا بکشه همین الان آگهی بزن تو دیوار

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

به مادرش بگه برادریمون سر جاش باشه اما دوری و دوستی بهتره بگه دوست ندارم آشنایی تو ساختمونم باشهکسی ...

اصلا گردن نمیگیرم گفتم این بیاد من میرم خونه بابام خونه رو هم میفروشم اون موقع داداشت هرجا رفت توام دنبالش برو 

نظرت چیه همین الان با ماشین بری تو بنگاه بگی خونه من رو اجاره دادی یا نه😂نزار کار به فردا بکشه همین ...

دو نفر بودن اومده بودن دیده بودن پسندیده بودن 

الان شوهرم میاد. خونه میفهمه کجا بودم صبح زود برم بگم مشتری بیاد قولنامه کنیم چون خونه هم اسم خودمه شوهرم نباشه فرقی نداره فکر کنم 

ببین کمک و دست گرفتن کار خوبیه ولی نه دست جاری فکر کن خواهرتم حرفامو گوش کن نزار بیان شده مفت به یه ...

اره اصلا من فکرشو نمیتونم بکنم خیلی زنه پررویی هستش حسوده 

پدرشوهرم دوتا زمین داد به دوتا داداشا نامزد بودیم من و جاریم 

من طلاهای خونه بابامو فروختم زمین رو خونه درست کردیم شوهرم زد اسمم تو محضر هم نوشت در ازای پول خونه رو میزنه اسمم 

خدا شاهده من از نامزدی دارم قناعت میکنم جمع میکنم این زمین خودشون رو  تو نامزدی فروخت فلان سالن زیبایی رفت فلان لباس عروس رو پوشید فلان جهیزیه برند گرفت فک کن ده تومن چهار سال پیش داد چای ساز اسمگ 

همه گفتن حیفه گفت نهههههه من یبار عروسی میکنم 

همه گفتن از رویا یاد بگیر خونه دار شده گفت نه رویا بچس عقل نداره خودش ۳۶ ۳۷ سالشه 

من ۲۳ سالمه

الان عقده کرده این زمین رو بهمون 

میاد خونه ما زمین بغلی الان تازه عروس دوماد نشسته نفرین میکنه آره من حلال نمیکنم زمین از دستم رفت مستاجر شدم 

کم داره بخدا 

دو نفر بودن اومده بودن دیده بودن پسندیده بودن الان شوهرم میاد. خونه میفهمه کجا بودم صبح زود برم بگم ...

خوبه اگه دیدی کسی نیومد بزن تو دیوار 

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

برا چی آنقدر رو میدید که کارتون به اینجا برسه !!!!!!!!!!!!!!

والا منه بدبخت قهرم تو قطع ارتباطم اینا روشون زیاده من چیکنم 

مادرشوهرم بعد یکسال یکبار اومده خونم کلا منم هیچ‌نرفتم 

اسی ماهم طبقه پایینمون میدیم اجاره هر روز فامیلای شوهر یکیشون نقشه براش میکشن

من ازین میسوزم جاریم زنگ زده شوهرم گفته آدم تو سختی داداشش دستش رو نگیره خونه داداشش نره کجا بره درحالی که خونه به اسم منه اینا چقدر رو دارن اخه

اره اصلا من فکرشو نمیتونم بکنم خیلی زنه پررویی هستش حسوده پدرشوهرم دوتا زمین داد به دوتا داداشا نامز ...

پررو و حسود هم که تشریف داره 

ازدست جاری ده سال کشیدم خدا می‌دونه دچار فشار خون شده ام 

بزار همه با هاتون قهر کنن ولی ارامشتو نفروش

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

بگین بدهی داریم پول میخوایم و اینکه ما با هم مشکل داریم بهتره توی خونه ما و نزدیک ما زندگی نکننخونه ...

والا من همین الانم قهرم ارتباط ندارم با شوهرم میخوان قهر کنن جهنم الان زنگ زدم املاکی  دو نفر بودن خونه رو پسندیده بودن گفت فردا بیا با یدونشون قولنامه کنیم 

اصلا من راضی نیستم کرایه بدم به پول کرایه نیازی. نداریم میگم میدم دست مستاجر خونه خراب میشه تازه ساخ ...

مادر شوهر از کیسه خلیفه مببخسه .خودش خونه داره ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

والا من همین الانم قهرم ارتباط ندارم با شوهرم میخوان قهر کنن جهنم الان زنگ زدم املاکی دو نفر بودن خ ...

خداروشکررررر .باز دست مستاجر بیفته خیالت از بابت کرایه و رهن راحته تا فامیل فضول و دو بهم زن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏