2777
2789
عنوان

دخترای مجرد تو خواستگاری ب مادر پسره دقت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و دقت کنید اگر پسره مادر مزخرفشو رو سرش میذاشت و خرف حرف اون بود یه چیزی هم به خانواده طرف بدید و فر ...

عزیزم پسرا همیشه مادرشون رو و سرشون میزارن وعاشقشن شما همون ازدواج نکنی راحتتری😎

گل گفتی، البته مادرشوهر من یه بازیگره که من متوجه دو رویی و دروغگویی و سطح لجن بودنش نشدم اونموقع

اینم همینطور تو فامیلمون یه پیرزن سطح بالاو قابل احترام بود فوت شده همه پسر و دختراش باقابل و یه کاره شدن ، فامیل و خانوادم مادرشوهر منو شباهت میدادن به اون پیرزنه!! ولی من از نگاه اول فهمیدم چقدر توخالی و داغونه 

حالا شوهر کله گنده داشته ولی دلیل نمیشه خودش چیزی بوده باشه برخلاف همسرش خودش یه کودن بیش نیس

اول خانواده بعد پسر 

عاشقتونم باشه خانوادش راضی نباشن خوب نباشن تهش خراب میشه 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

عزیزم پسرا همیشه مادرشون رو و سرشون میزارن وعاشقشن شما همون ازدواج نکنی راحتتری😎

نه همشون کودن نیستن الویتشون همسرشونه بعد مادرشون چون همه مادرا که ادمای خوبی نیستن و پسراشونم اگاهن

خانما بعد ازینکه در خواسگاری دقت کردین

مثل استاتر و بقیه 

بله ندین..

بله دادین قحطی مرد بود

از مرد بد بچه دار نشین!!

نگید من ک راه حدایی ندارم یک بچه هم بیارم..

شما دلتون با همین مرد خوشه

بچه شما همچین پدری شاید نحواد

💕

نظرتون درباره مادری که همش ساکته و هی لبخند میزنه و گاهی تو فکر میره و خیره میشه به زمین چیه؟!

من یه خواستگار داشتم مادرش اینطور بود ولی وقتی حرف میزد سنجیده و به جا حرف میزد ولی در کل خنثی و آدم بی تفاوتی بود بنظرم زن خوب و عاقلی بود 

من یه خواستگار داشتم مادرش اینطور بود ولی وقتی حرف میزد سنجیده و به جا حرف میزد ولی در کل خنثی و آدم ...

آها ولی این خانمه کلا حرف خاصی نمیرد. چه به جا چه نابجا. 

طرفدار حق و عقلانیت💙