2777
2789
عنوان

برای دونفر ماهیانه پونزده تومن خرج موادغذایی زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو کیلو گوشت ،یک کیلو چرخی یک کیلو خورشتی واسه یک ماهتون کافیه مرغ هم دو تا سه تا در ماهماهی دو تا د ...

ما دونفریم بدون مهمون ماهی ده کیلو برنج میخوریممم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

احتمالا خوب می‌خورید 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خریدارو حساب نمیکنم خیلی چیزا و هم اصلا نمیخریم مثل برنج رب الو انار و لوبیا بادوم زمینی و بعضی از میوه ها که خانوادم بهمون میدن ولی یکی بخواد صفرتا صد همه چی رو بخره خیلی هزینه‌ها بالاست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ما هم دونفریم ماهی ۱۲تومن واقعن نمی‌تونیم کم آوردیم خیلی خوراکیها  گرون شدن با شوینده وسایل مورد نیاز خونه ، واقعن نمی‌رسه میوه بخوریم ، وقتی مهمون میاد دیگ مجبورم قرص بگیرم موندم یه وضعی اوضاع حق داری کم کم برا دونفر ماهانه ۲۰ تومن لازمه 

بستگی داره به نوع خوراک قالب تون...

یا اینکه از فروشگاه خرید میکنید یا سوپر...

با حداقل ۱۰_۱۱ تومن میشه متنوع و مغذی باشه... 

آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍