2777
2789
عنوان

فحش ناموسی

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 34 پست
حالا اونطوریم نمیزدم که تهش یه چک

تو چک بزنی اون ک وای نمیسته نگاه کنه اونم میزنع توهم بدتر عصبی میشی بیشتر میزنی یهو میبینی همه دوستاتونم میریزن وسط

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چک بزنی اون ک وای نمیسته نگاه کنه اونم میزنع توهم بدتر عصبی میشی بیشتر میزنی یهو میبینی همه دوستا ...

اره خب

از یه طرف میگم بالاخره پیش میاد بین دوست ها ممکنه از دهنش در بره بگه اگه بخوام همرو با بار اول بزنم که دیگه هیچی...

از یه طرف میگم نه باید برخورد فیزیکی میکردم

تازه دختره هم باهاش کات کردم یه هفته ولی باز اعصابم سر این خورده

کلا من کاری با اون موضوع ندارم ولی تا حد امکان سعی کن درگیری فیزیکی با هیچکس نداشته باشی 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اره دیگه چون اینکارو نکردم حس پخمه بودن میده بهم با اینکه میتونستم و نزدم

توهم راجب دوس دخترش یه چیزی بگو نه خیلیی بد ها ولی یه چی بگو بفهمه توهم میتونی ولی راجب خانوادش نگو داستان میشه یه چیز کوچیکی باشه درحد شوخی خودش

نمیدونم فقط اینکه چیزی نگفتم اعصابم خورده

حالا دیگه هرچی بوده گذشته تمرکزتو بذار رو آینده

توهم راجب دوس دخترش یه چیزی بگو نه خیلیی بد ها ولی یه چی بگو بفهمه توهم میتونی ولی راجب خانوادش نگو ...

فحش مادر که بدتره دیگه خیلی فک کنم از فحش به دوس دختر؟

دوس دختر نداره اون بابا