2777
2789
عنوان

دیروز رفتم داروخونه بعداز بیست سال فهمیدم فامیلمون اونجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 28 پست
مثل من دنبال قرص سقط رفتی عطاری فامیلتون از پشت قفسه بیاد بیرون؟

من یه بار رفتم آمپول بزنم دراز کشیدم شلوارم یکم دادم پایین یهو برگشتم دیدم دشمن خونی مون داره امپولمو آماده میکنه بزنه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا نفهمیدم چی گفتی؟چرا آبروی رفت؟مگه فامیل نیستید مگه میشه وانمود کنید همو نمیشناسید؟

بخاطر شپش میگه آبروش رفت

اخه وقتی میری داروخونه میگی شپش دارم،خیلی بد نگات میکنن انگار جذام داری

فامیل هم مشخصه جایی که قرار باشه به کارت بیاد خودشو میزنه اون راه

من تجربه کردم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بخاطر شپش میگه آبروش رفتاخه وقتی میری داروخونه میگی شپش دارم،خیلی بد نگات میکنن انگار جذام داریفامیل ...

اوهوم. درسته منم به سرم اومده. تجربه ثابت کرده جاهای جدید یا نباید بری یا قبلش همه چیو چک کرده باشی که یهو بعد جا نخوری.محض احتیاط هم ماسک رو بزنی بعد بری

اوهوم. درسته منم به سرم اومده. تجربه ثابت کرده جاهای جدید یا نباید بری یا قبلش همه چیو چک کرده باشی ...

حالا من با حال فوق بد رفتم بیمارستان فامیلمون پرستاره شیفت بود

منو دید به راننده امبولانس گفت چرا هی مریض میارید

رااننده گفت خب بهمون زنگ میزنن

گفت گوشیو اشغال کن تخت بگیر بخواب بذار مام راحت باشیم

منم از رو نرفتم باز خودمو معرفی کردم و بازم در عین پررویی زد به نشناختن

فامیل نبودی،موظف هم نبودی درمان کنی؟

کاش همون موقع ازش شکایت کرده بودم 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من یه بار رفتم آمپول بزنم دراز کشیدم شلوارم یکم دادم پایین یهو برگشتم دیدم دشمن خونی مون داره امپولم ...

وای ببخش خیلی خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره خداروشکر چیزی نبود زود متوجه شدم. فوبیای شدید دارم همیشه سر دخترمو چک میکنم.ولی درمانو تا یه هفت ...

با چی درمان کردی؟

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا خیلی بزرگ و مهربونه مگه نه ؟🥹💐🩷

با چی درمان کردی؟

تامتوجه شدم سریع سرکه گذاشتم تو اب پاش پاشیدم سر دخترم بعد با کش فرق سر شو دو قسمت کردم شروع کردم از یه سمتش تیکه تیکه مو جدا کردم گشتم واسه تخم رشک اینجوری خیلی بهتر میتونم تمام موهاشو بگردم. چن دونه پیدا کردم چن بار گشتم دیگ نبود. تمام ملافه رو تختی همه رو با داغ خیسوندم شستم اتو کشیدم سم درمین ماله شپشه پاشیدم. مبلا فرشا و عروسکاشم و پتو هارو هم با همون سم درمین پاشیدم. الانم هنو سرشو همونجور ک گفتم میگردم خداروشکر چیزی نیست. البته سر خودمم همزمان سرکه زدم شامپو زدم یعنی بادخترم خودمم استفاده میکنم میگم نکنه گرفتار شده باشم