2777
2789
عنوان

امتحان عملی گواهینامه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اخر‌پارسال گرفتم.بالای ۳۰ سال هم هستم هیچی رو از دست ندادی اتفاقا فکر کن۱۰ سال دیگه میگی کاش همو ...

تو زندگیم خیلی شکست خوردم اینم دیگه شده قوز بالا قوز من روسیاه پیش خدا ارج و قربی ندارم هر چقدر دعا میکنم بی فایده اس شما برای من دعا کنید شاید فرجی شد 

ولش نکن

امیدوارم فردا اخرین بار باشه و قبول بشم دیگه خجالت میکشم از همه از دختر هجده ساله تا زن شصت ساله اطرافم همه گواهینامه دارن من عرضه ندارم یه امتحان افسرو قبول بشم 

ممنون عزیزم..اونجا کدوم قسمت باید بری؟چیا میپرسه

پلیس+۱۰؟؟

بگو احراز هویت ثبت نام رانندگی میخوام 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

امیدوارم فردا اخرین بار باشه و قبول بشم دیگه خجالت میکشم از همه از دختر هجده ساله تا زن شصت ساله اطر ...

کسی رو نمیشناسی پیش افسر برات پارتی بازی کنه؟؟

حداقل سرهنگی که تو اموزشگاهش ثبت نام کردی

بگو استرس من خیلی زیاده

یکم کمکم کنین 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

منم اتفاقا ازمون عملی دارم ان شالله قبول میشی برا منم دعا کن

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

عزیزم نگران نباش ایه الکرسی بخون و دعای یا من اظهر الجمیل

قبول میشی ان شاالله

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب