2777
2789
عنوان

ضربه مغزي

5672 بازدید | 14 پست

واي بچه ها من جمعه اي كه گذشت رفته بوديم پارك ؛روي يكي از وسيله ها ورزشي نشسته بودم وقتي پاشدم بالا سرم رو نديدم و ميله دستگاه محكم خورد توب سرم و حتي زخم هم شد .ازون روز پشت سرم سمت راست همش درد ميگبره؛وسايل روكه برميدارم يهو از دستم ميفته؛ چندبارم شوهرم يه چيزايي رو گفت كه اصلا يادم نميومد همچين چيزي رو تعريف كرده باشم قبلا.

خيلي ميترسم اين سردردم عصبيم كرده چون اين هفته دچار استرس شديدي هم شدم قلبم چندبار تير كشيده.ميگم نكنه ضربه مغزي بشم.😢😢چه دكتري برم؟ميترسم به شوهرم بگم طبق معمول بگه خودتولرس ميكني و اين حرفا.

🙄🙄

اگه خدایی نکرده خون لخته شده باشه سرگیجه و سردرد و خالت تهوع داری که خطرناکه برو دکتر باید اسکن کنی 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو پیش ی متخصص مغز و اعصاب.حتما حتما حتما

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره

چند تا فعالیت میگم انجام بدین 

اگه خدایی نکرده به مغزت ضربه خورده باشه متوجه میشی 

1)از یکی بخواه وقتی حواست نیست قلقلکت بده ، بلند بلند بخند 

2)بلندشو و یه پایی یه مسیری رو طی کن ببین تعادل داری 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
چند تا فعالیت میگم انجام بدین  اگه خدایی نکرده به مغزت ضربه خورده باشه متوجه میشی  1)از ...

سرم رو كه تكون ميدم يا ميخندم يا سرفه ميكنم سرم درد ميگيره پشت سرم سمت راست.

🙄🙄

خانومی حتما به لینک زیر برو و مطلب گفته شده رو مطالعه کن
https://www.foodregime.com/پزشکی/1114-7-علامت-که-ممکن-است-پس-از-ضربه-به-سر-نیاز-به-رفتن-به-اورژانس-باشد.html#

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^
چند تا فعالیت میگم انجام بدین  اگه خدایی نکرده به مغزت ضربه خورده باشه متوجه میشی  1)از ...

والا تعادل دارم نميدونم ولي چندبار وسايل از ديتم افتاده.مثلا دستمال ليوان .خيلي غير طبيعي بود برام چون چندبار اتفاق افتاد.

🙄🙄
والا تعادل دارم نميدونم ولي چندبار وسايل از ديتم افتاده.مثلا دستمال ليوان .خيلي غير طبيعي بود برام چ ...

برو دکتر یه اسکن از سرت بگیر ک خیالت راحت شه 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...