واي بچه ها من جمعه اي كه گذشت رفته بوديم پارك ؛روي يكي از وسيله ها ورزشي نشسته بودم وقتي پاشدم بالا سرم رو نديدم و ميله دستگاه محكم خورد توب سرم و حتي زخم هم شد .ازون روز پشت سرم سمت راست همش درد ميگبره؛وسايل روكه برميدارم يهو از دستم ميفته؛ چندبارم شوهرم يه چيزايي رو گفت كه اصلا يادم نميومد همچين چيزي رو تعريف كرده باشم قبلا.
خيلي ميترسم اين سردردم عصبيم كرده چون اين هفته دچار استرس شديدي هم شدم قلبم چندبار تير كشيده.ميگم نكنه ضربه مغزي بشم.😢😢چه دكتري برم؟ميترسم به شوهرم بگم طبق معمول بگه خودتولرس ميكني و اين حرفا.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره