2777
2789
حالا ازم پرسید چی شده بهش گفتم حس میکنم کافی نیستم چندبار دیگه هم بهش گفته بودم این حرفومیگه باید بب ...

عزیزم ببین من حس میکنم همسرت خیلی چیزا رو باهم قاطی کرده بهت درخواست میدم قبول کن یه مشاور عالی میشناسم تلفنی میتونی وقت بگیری ازش خیلی کارش خوبه اگه مشهدی حضوری هم مشاوره داره 

عزت نفست هم فوق‌العاده کمه عزیزم 

بنظرم بری مشاوره خیلی بهتره و اینکه سعی کنی مردا رو بشناسی ببین اسمش روشه جنسه مخالفه ینی مخالف ماست قرار نیست تو چیزی شبیه ما فک کنه یا عمل کنه مخالف ما فک میکنه و عمل میکنه اگه بشناسیش مخصوصا شخصیتش رو خیلی میتونه بهت کمک کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب چرا باخودش نمیری خرید خیلی اشتباه میکنی من جات بودم جیبشو سر همین مسئله خالی میکردم برو بگرد بهتر ...

با خودش میرم هیچ موقع تنهایی لباس نمی‌رم چون بعدش کلی غر می‌شنوم ولی مسئله اینه که همیشه دوست داره لباسایی بخرم که واقعا روم نمیشه جایی بپوشم 

مثلا میریم شلوار بخرم قد ۹۰ بر میداره یا مثلاً مانتو کوتاه میخره واسم 

لباسایی که همه جا نمیشه پوشید میخره بعد موقع بیرون رفتن  نمیشه بپوشمشون ولی بازم کوتاه میام و می‌پوشم و اون نگاهش این طرف اون طرف می‌چرخه 

وقتی هم مثبت میگم شلوارم خیلی کوتاهه اون آقاهه خیلی نگاه کرد میگه آخه کی به تو نگاه می‌کنه بعد که از این حرفا ناراحت میشم میگه یعنی میگم حواسشون بهت نیست نه اینکه بد باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودش میرم هیچ موقع تنهایی لباس نمی‌رم چون بعدش کلی غر می‌شنوم ولی مسئله اینه که همیشه دوست داره ل ...

میفهمم چی میگی نمیتونی شوهرتو اصلاح کنی ب نظرم بیخیالش شو تا کی میخوای خودتو ب خاطرش تغییر بدی وقتی نمیفهمه 

تنها کار اینه توم مثل خودش رفتار کنی

پس خودت پروش کردی .. نباید اجازه بدی بش حرفی بزنه دمش رو از اول قیچی نکردی الان پرو بال گرفته..کاش ا ...

کاش میشد نشونه بدم ولی بازم واسه دفاع از خودش کم نمیاره 

حد و مرز نداشته میگم از حد و مرزای خودم گذشتم به خاطر اونمثلا اون دوست داره شلوار کوتاه بپوشم و با ا ...

آها 

کاش کوتاه نمیومدی از خط قرمزت عزیزم 

اینا معمولا اینجوری میگن که اتفاقا اگه به 

کسی نگاه کردن عذاب وجدان نداشته باشن 

اینجور آدما با رضایت ناموس خودشونو جلو بقیه 

میارن یجورایی انگار میان میگن من اجازه میدم 

زنم رو ببینی پس دیگه مشکلی نداره من زنه دیگران 

رو ببینم.... 

همون مشاوره و روانکاوی بدردت میخوره عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ولی وقتی همسرت بهت میگه فلان لباس رو بپوش اما بازم‌نگاهش به دیگرانه...مشکل یجای دیگه ستداتش...چشماش. ...

می‌دونم ولی راهکاری هم واسش ندارم 

کلا خانوادگی زیاد از حد اعتماد به نفس دارن عادت دارن به همه از بالا به پایین نگاه کنن

لعنت بهشون 😭

میفهمم چی میگی نمیتونی شوهرتو اصلاح کنی ب نظرم بیخیالش شو تا کی میخوای خودتو ب خاطرش تغییر بدی وقتی ...

خب اگه خودم رو تغییر ندم هم باز باید عرض و لند بشنوم و اینطوری حق به جانب تر میگه تو که کاری که می‌خوام نمیکنی منم اینجوری میکنم

آخه اگه هر دو همدیگه رو بیاریم پایین دیگه چیزی از هیچکدوممون نمی‌مونه

من فکر میکنم این آقا ی بلهوس که راحت هیز بودنش رو افتخار ومعصوم بودن شما رو عیب باید از دیدن فیلم و شبکه های هرز منع کنی واگر باز به این کارش افتخار کرد توهم متقابلاً عکس یک بازیگر یا فامیل یا هر مرد مثل برادر یا دایی یا حتی جوانی پدر رو بزرگ سفارش بدی بزار تو گوشیت یا دیوار یا کمد خانه واز کمالات و وجنات اون تعریف کنی تا شوهرت بفهمه توهم زیبایی رو تو مثلا حیا و عفت مذهب یا دست دلبازی وغیره اون مرد میبینی که همسرت نداره واگه حرفی زد بگو من تو که نباید این حرفا رو داشته باشیم دارم از آرزوهای دلم برا رفیقم میگم فقط نفهمه که داری تلافی می‌کنی ولی در کل اگه نتونی خودت رو با همچین آدمی وفق بدی از نظر احساسی شما محکوم بشکست میشی پس خودت رو با توسل به اهل بیت قوی کن تا بتونی این روزا رو رد کنی وبچه هات میشن عشق نداشته زندگیت 

چی بگم عزیزممنم چیزی به ذهنم نمیرسه که کمکت کنه

همین که بودید و حرفام رو شنیدید به دنیا ممنون واقعا خالی شدم دیگه داشتم خفه میشدم از اینکه کسی رو نداشتم باهاش درد دل کنم 

خب اگه خودم رو تغییر ندم هم باز باید عرض و لند بشنوم و اینطوری حق به جانب تر میگه تو که کاری که می‌خ ...

بگو ب درک متم مثل خودت میکنم نترس از شوهرت بترسی باختی

بعدشم من نگفتم کلا توجه نکن گفتم سعی نکن خودتو عوض کنی لباس خوب بپوش اگ دوس نداری شلوار کوتاه بپوشی نپوش 

می‌دونم ولی راهکاری هم واسش ندارم کلا خانوادگی زیاد از حد اعتماد به نفس دارن عادت دارن به همه از بال ...

عزیزم درخواستمو قبول کن لطفا