2777
2789

خب چرا باخودش نمیری خرید 

خیلی اشتباه میکنی من جات بودم جیبشو سر همین مسئله خالی میکردم برو بگرد بهترین لباسارو بخر بپوش 

توم ازش ایراد بگیر عین رفتار خودشو باخودش بکن پسر هیکلی میبینی خوش پوش میبینی بهش بگو

گفتم بهش ولی چون می‌دونم ناراحت میشه دلم نمیادمیگم که احمقم🥲😭

تو ناراحت بشی اما اون نه ....آنقدر بگو تا دهنشو گِل بگیره 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=399989418]همسرم همیشه روی لباس و تیپ و ظاهر حساسه من به خاطرش خیلی از خط قرمزام تو لباس پوشیدن رو کنار گذاشتم 

پس چجوری همسرت از ظاهربقیه خوشش میاد ولی برات حدو مرز گذاشته؟

منم حرفی واسه گفتن نداشتم چون بی راه هم نمیگه من هنوزم به چشم مامان و بابام هم کافی نیستمخیلی خستم خ ...

فقط زبونشو بگیره؟؟

ذاتشو میخواد چیکار کنه؟

ببین خوشگلم باهاش منطقی حرف بزن بهش بگو تو فق مال منی نمی خوام به کسی نگا کنی بعدشم بگو هر کسی ی سری عقایدی داره شاید همه دوس داشته باشن لخت بگردن منم باید لخت باشم؟

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

چقدر بی ادب ولش کن بزار آنقدر بگه خسته بشه توام عادت میکنی یواش یواش 😥فقط سعی کن بندازش تو خرج برای ...

آره باید همین کارو بکنم

تنبیهش کرده بودم گفتم هر موقع به کسی نگاه کردی و حرفی زدی باید یه چیزی واسم بخری 

صبح بعد از اون حرفش گفت بیا تا بریم یه چیزی واست بخرم از دلت دربیاد ولی نرفتم آخه دل لعنتیم رو چیکار کنم

به خدا از خودم متنفر شدم 

از قیافه تو آینه بدم میاد

میگه تقصیر مامان و باباته که کمبود داری 😭😭😭

یه چیز دیگه که داغونم می‌کنه اینه که تو خیابون به شوخی یا جدی میگه مثلا فلان دختره داره بهم نخ میده ...

ببخشید چقدر خودشیفته تشریف داره .بسکه خودتم اعتماد بنفس خودتو آوردی پایین پیشش اعصابم خورد شد توام مدام ازش ایراد بگیر بزن تو ذوقش تا حساب کار بیاد دستش..همشم جلوی آینه برو خودت از خودت تعریف کن 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
ببخشید چقدر خودشیفته تشریف داره .بسکه خودتم اعتماد بنفس خودتو آوردی پایین پیشش اعصابم خورد شد توام م ...

آخه اگه هر دو همدیگه رو بیاریم پایین دیگه چیزی از هیچکدوممون نمی‌مونه

آخه اگه هر دو همدیگه رو بیاریم پایین دیگه چیزی از هیچکدوممون نمی‌مونه

پس یکطرفه ادامه بده؟ اینقدر گفته ک اعتماد به نفست اومده پایین دقیقا مردا همینو میخوان

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
[QUOTE=399989418]همسرم همیشه روی لباس و تیپ و ظاهر حساسه من به خاطرش خیلی از خط قرمزام تو لباس پوشید ...

حد و مرز نداشته میگم از حد و مرزای خودم گذشتم به خاطر اون

مثلا اون دوست داره شلوار کوتاه بپوشم و با اینکه بیزارم و خیلی معذب میشم اما به خاطر اون می‌پوشم فکر میکردم اگه کوتاه بیام شاید یکم چشمش رو از روی بقیه برداره ولی فایده ای نداشت

پس یکطرفه ادامه بده؟ اینقدر گفته ک اعتماد به نفست اومده پایین دقیقا مردا همینو میخوان

نمی‌دونم آخه متاسفانه خیلی زیادی عذاب وجدان میگیرم دارم میگم الان باهاش صحبت کردم دیدم ناراحت شد بیشتر از ناراحتی اون ناراحتم

نمی‌دونم آخه متاسفانه خیلی زیادی عذاب وجدان میگیرم دارم میگم الان باهاش صحبت کردم دیدم ناراحت شد بیش ...

پس خودت پروش کردی .. نباید اجازه بدی بش حرفی بزنه دمش رو از اول قیچی نکردی الان پرو بال گرفته..کاش این تاپیک نشونش بدی دلم میخواد بزنمش ببخشید 🤢😁

حد و مرز نداشته میگم از حد و مرزای خودم گذشتم به خاطر اونمثلا اون دوست داره شلوار کوتاه بپوشم و با ا ...

ولی وقتی همسرت بهت میگه فلان لباس رو بپوش اما بازم‌نگاهش به دیگرانه

...مشکل یجای دیگه ست

داتش...چشماش...هول بودن...

یه مشکلی یه موردی این وسط هست 

قصد جسارتم ندارم