sooria2625 مدیر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 2618 عنوان لوازم ارایشی💖💫 | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 37 پست رژ گونه و ریمل چه مارکی خوبه من زیاد بیرون نمیرم یه ریملی میخوام زود خشک نشه گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂 1404/08/09 | 16:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلنا۱۲۳۴۵ عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 5346 ریمل لندن از اون نارنجی ها عالیهههه ۱۵ ساله داریم استفاده میکنیم منو مامانم😂😂😂رژگونه هم بستگی داره چجوری بخوایی مایع پودری کرمییدونه دارم هیچ نام و نشونی نداره ولی انقدر قشنگه که هیچ جا مثلش ندیدممممم خیلی نازهپودری شیگلمم بد نیست ماندگاریش خوبه
آوینا_خانی عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 2266 بین کاستا و اسنس کدوما خوبه؟ اسنس مشکی حجم دهندستصورتی بلندکنندهسبزش هم بلندکننده هم پرپشت کنندهکالیستا بنفشش معمولیهبینشون اسنس صورتی خوبهولی حتما اصل بخر ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀
فاطما۸۰۸۰ عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 13 من ازاین پیج خریدم خییییلی خییییلی قیمتش خوبه یعنی شما چندتا چیز میخرین میشه هزینه ی به ریمل اسنس با کالیستا که پایین چشمم سیاه میکنه ریملش خیلی خوبه 95کرم و لیپ گلاس و رژگونه اینام داره هر کدوم 80.الی 90تومن خیلی خوبه Pinkyora-shop
__یاسمن__ عضویت: 1404/07/26 تعداد پست: 72 برای ریمل اسنس یه مدت میگفتن خوب نیست .شما راضی هستی؟رژ گونت مایع هیت؟ من همیشه از ریمل اسنس صورتی راضی بودم خیلی برندا امتحان کردم ولی بازم اسنس صورتی خریدم نه پودریه
sooria2625 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 2618 ریمل لندن از اون نارنجی ها عالیهههه ۱۵ ساله داریم استفاده میکنیم منو مامانم😂😂😂رژگونه هم بستگی دا ... مایع میخوام گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
هلنا۱۲۳۴۵ عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 5346 مایع میخوام مایع خیلی نمیدونم خودمم یه دونه داشتم توز بود اسمش یه همچین چیزی خیلی خوی بود
ونزدی_مهربون عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 1599 ریمل اسنس صورتی بلند میکنهایزادورا نارنجی هم بلند هم پرپشت زندگی میگن برای زنده هاست اما...