2777
2789
عنوان

لوازم ارایشی💖💫

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر جفتش اسنس

رژگونه مایع

"نورین _ دختری از مه و ماه " او خیالِ من است، بازتابِ درونی‌ترین بخشِ وجودم ..شخصیتی که از میانِ مهِ احساس و نورِ ماهِ تخیل زاده شد ..در رمانم، او صدای آرامی‌ست از درونِ من؛ جایی که آندیا در سکوت، خودش را پیدا میکند. 🌫️🌙

اسنس صورتی دارم عالیهرژ گونه نایس دارم بد نیست دو ساله دارمش هنوز مثل روز اولشه

برای ریمل اسنس یه مدت میگفتن خوب نیست .

شما راضی هستی؟

رژ گونت مایع هیت؟

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
ریمل اسنس مشکی عالیه

واقعا .اخه یکی میگه صورتی خوبه😅

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
هر جفتش اسنسرژگونه مایع

مرسی

ریمل کالستا چطوره؟

شیگلم و اگه اصلشم بزنی بازم زود پاک میشه چون باید روش پودر فیکس بزنی

عهه 

رژگونه فقط شیگلم

اخه دوستم داشت میگفت زود پاک میشه

نه خوب نیست بنفشش خوبه

بین کاستا و اسنس کدوما خوبه؟

مرسیریمل کالستا چطوره؟

من استفاده نکردم تاحالا

"نورین _ دختری از مه و ماه " او خیالِ من است، بازتابِ درونی‌ترین بخشِ وجودم ..شخصیتی که از میانِ مهِ احساس و نورِ ماهِ تخیل زاده شد ..در رمانم، او صدای آرامی‌ست از درونِ من؛ جایی که آندیا در سکوت، خودش را پیدا میکند. 🌫️🌙