2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشنیدم اسمشوولی حتما میخونم

خیلی جذابه

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...

بستگی داره چه موضوعاتی مد نظرم باشه 

شاید کلیشه ای باشه ولی شازده کوچولو😊تاهمیشه بهترینه مناسب نه تا نود سال وپراز درس زندگی 

ولی قلعه ی حیوانت 

چهاراثر ازفلورانس

عقاید یک دلقک 

تکه هایی از  کل منسجم 

هنر ظریف بیخیالی 

سمفونی مردگان روهم دوسداشتم 

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

موضوع اش چیه؟

یه خانم مجرد که باردار میشه

بین سقط جنین و نگه داشتنش مردد هست‌و مکالمات خیلی عمیق و قشنگی به جنین تو شکمش داره

یه ترکیبیه هم احساسات مادرانه،تعارضات زندگی زن مدرن،فلسفه ی زندگی،زنانگی وقدرت و...

چه عالیچه ژانری هس؟

بیشتر حالت روانشناسی داره

داستان بین چند تا شخصیت اتفاق میفته که نیچه و یه روانشناس معروف به اسم برویر دوتا شخصیت های اصلیشن

البته با اینکه شخصیت ها واقعی هستن ولی این رمان واقعیت نداره و آقای یالوم طبق خصوصیات اون ها این رمان رو نوشته

مخصوصا اگه به نیچه علاقه داشته باشی این رمان خیلی برات جذاب میشه

ولی کلا برای کسی که به روانشناسی و فلسفه و.. علاقه نداره چیز خیلی جالبی نیست

بستگی داره چه موضوعاتی مد نظرم باشه شاید کلیشه ای باشه ولی شازده کوچولو😊تاهمیشه بهترینه مناسب نه تا ...

مرسی عزیزم حتما میخونمشون

چهار اثر از فلورانس رو خواندم واقعا ارامش گرفتم