الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
دقیقا منم هفته بعد میرررم عزیزم خواهش میکنم یکم بیشتر از خودت بگو اینکه چجوری هستی علائمت حس و حالت ...
عزیزم زیاد مقایسه نکن
هر بارداری با بارداری دیگه فرق داره
حتی ادم با ادم فرق داره
من خواهرم بارداری بسیاااار اروم بی دردسری داشته همیشه
من بدترین بارداری
بقولی بد ویارم
اگر بدویار نیستی خداتو شکر کن
من متاسفانه جز بدویارها هستم
فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
من سر اولی خیلی تهوع و استفراغ شدیدی داشتمولی الان هیچی نگرانم میگم نکنه مشکلی باشه مرسی از نظرت😘😍 ...
سونو قلب رفتی ؟؟؟
نگران نباش عزیزم
از اول هبچ علائمی نداشتی؟؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره هشت هفته رفتم نه والا علائم خاصی ندارم اللن فقط تکرر ادرار بی اشتهایی شدید اینارو گاهی وقتا قبلن ...
نگران نباش
ان سالله ی بارداری اسون داری میگذروتی
1
5
10
15
20
25
30
35
40