2777
2789

میگن ادما کم کم هر نفر تو 4 زمینه استعداد داره

چجوری این استعداد رو کشف کنیم

اصلا استعداد چیه؟ یعنی اون چیز رو بلد باشیم؟ یا اگه واردش بشیم خوب میتونیم عمل کنیم؟

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من می‌گفت من خیلی ازین شاخه به اون شاخه پریدم تا فهمیدم 

باورت میشه نزدیک ۳۰ تا کلاس رفته همه هم متفاوت تا بفهمه به چی علاقه داره😐

من هنوز باورم نمبشه

من خودم هنوز پیدا نکردم علاقه ام رو 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

تست کردن!!

برید و یه لیست درست کنید و دونه دونه امتحانشون کنید، خیلی چیزها فقط از دور قشنگه باید برید و زشت و زیباش رو باهم ببینید و بعد ببینید آیا من اینکاره‌ام یا نه!!

خیلی باحاله، چه کارهایی که نرفتم!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

لینکشو میدی

معمولاً سایت ای سنج تست های خوبی داره

ولی من تعریف تست هالند رو شنیدم 

تعریف تست کلیفتون هم شنیدم اما هنوز روش تحقیقات انجام نشده که بشه فهمید چقدر معتبر هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

استفاده ینی کاری که توش مهارت داری و می تونی خوب انجامش بدی در ضمن علاقه هم حکم می کنه ،اینطوریم نیس که تا دستتون بزاری تو انجام اون کار یارش بگیری ،هر کاری نیاز به تمرین ، تکرار و تلاش داره

والا بخدا من خودم هنو استعدادمو تو بخور و بخواب میبینم ولی ناچارم درس بخونم

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰